Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Barbara, Borbála
-6 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem mindennapi dolgot próbált ki Palik László. A TV2-n futó Exatlon Hungary egykori műsorvezetője megpróbált rúdtáncolni.

  Palik László
  Palik László
  Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna / YouTube/Palikék Világa by Manna

  A sportriporter kivételes mutatványát a Palikék Világa by Manna YouTube csatorna legfrissebb videójában láthatjuk, melyben az RTL Klub népszerű tehetségkutatójának veteránjai vendégeskedtek. Palikék az X-Faktor első szériájának énekeseivel, Janicsák Vecával, Takács Nikolasszal és Király L. Norbival beszélgettek. Többek között azt is megvitatták, hogyan tekintenek vissza az előválogatón nyújtott produkciója, és hogy mennyit változott az életük a tehetségkutató óta.

  Király L. Norbi elárulta, jelenleg nincs az a pénz, amiért újra színpadra állna és énekelne, ám ennek pontos okairól nem beszélt. A szerepléssel és énekléssel körülbelül három éve hagyott fel; az utóbbi időben pedig egy új szenvedélynek, a rúdtáncolásnak él, amihez egy, a TikTokon vagy az Instagramon látott videó hozta meg a kedvét. Kiderült, két hónapjába telt, mire megtalálta az ország legjobb férfi rúdtáncosát, aki taníthatná őt.

  – Rudazzál egy kicsit! – kérte az adásban Palik Király L. Norbit. – De előbb megnézünk téged! – szólt vissza az X-Faktor korábbi versenyzője.

  Palik nem ellenkezett, sikerült meghozni a kedvét a sporthoz – jobban mondva annak kipróbálásához. Elmondása szerint életében nem látta még, hogy csinálják az ilyesmit.

  Palik próbálkozását a rúdtánccal, és azt, hogy Király L. Norbi hogyan végzi a gyakorlatokat, ebben a videóban láthatja:

  Az X-Faktor korábbi énekese szerint Paliknak a kecsességet meg tanulnia kell. A sportriporter szerint erre egy élet is kevés lenne. 

 • A felvételeket Lior Yaakobi fotós készítette a Langjokull-gleccsernél, amit Izland második legnagyobb gleccsereként tartanak számon a maga 935 négyzetkilométeres kiterjedésével.

  A jégbarlangban éppen csak mínusz 10 fok volt, de még ez sem állította meg a hegymászókat a leereszkedésben.

  A fotós csak egy speciális jármű és egy vezető segítségével tudta megközelíteni a hatalmas barlangot, ahol sikerült lencsevégre kapnia a különleges látványt.

 • Mindenhol kimaxolják az ünnepi hangulatot.

  Fura jelenségre ébredhettek az angliai, mindössze 440 főt számláló Prickwillow-ban élők, egy férfi ugyanis az éjszaka leple alatt egy több mint háromméteres totemszobrot készített az egyik helyi telefonfülkéből. A 69 éves Cary Outis szerint a vörös orrú rénszarvas több elismerést érdemel, mint a Mikulás, akinek csak „le kell csúsznia a kéményen”. A művész Rudolfot a brit kézbesítők szellemállatává tette, őket a Covid-járvány idején végzett rendíthetetlen munkájukért dicsérte.

 • Szerinte ugyanis nála sokkal csúnyábbak is párra leltek már ott.

  Gáspár Győző és felesége, Bea asszony kissé összekaptak az elmúlt napokban, olyannyira, hogy utóbbi még a Tinderre is felregisztrált, igaz, csak egy álfiókkal, a profilképe ugyanis egy szurikáta. 

  A párkereső úgy jutott az eszembe, hogy Győző azt mondta, én egy fabatkát sem érek, és nélküle már valószínű, hogy soha az életben nem fogok normális embert kapni, hiszen ő egy etalon... olyat, mint ő, úgysem fogok kapni, ez nyilvánvaló. (...) Nem akarom magam dicsérni, de itt a faluban nálam már sokkal csúnyábbak is párra leltek, szóval lehet, hogy fogok kapni valakit, ha Győzőke nem jönne vissza

  – mesélte Bea asszony a LifeTV egyik műsorában. A jelenetet ide kattintva nézheti vissza.