Gyöngyi
6 °C
16 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ansley Pacheco erotikus Insta modell Miamiban található házába éjjel két fegyveres férfi tört be. A szépség azonnal előkapta éjjeli szekrényéből automata pisztolyát, csőre töltötte és kiszólt, hogy fegyver van nála. Az egyik rabló azt kiabálta a 26 éves anyának, hogy tegye le a fegyvert, Pacheco visszautasította, mire elkezdtek lőni rá. Annak ellenére  több lövést adtak le az irányába, hogy jelezte, a fia is vele van. Végül a modell férje, Daniel is akcióba lendült, lőni kezdett a rablók felé, akik erre menekülőre fogták, azonban az vitathatatlan, hogy a gyönyörű Insta-modell lélekjelenléte nélkül sokkal rosszabbul is végződhetett volna az incidens.

  Az elkövetőket még keresik.

 • Alig több mint egy évvel ezelőtt jelent meg a Call of Duty: Mobile applikáció, ami azóta hihetetlen magasságokba emelkedett: átlépte a 300 millió letöltést az Activision játéka – mindezt Matt Lewis általános igazgató jelentette be. 

  A 2019. október elsején piacra dobott mobiljáték hónapról hónapra új szezonokkal jelentkezik, folyamatosan aktívan tudja tartani felhasználóit. A globálisan elért 300 millió letöltéssel viszont az örökranglistán még a top 10-be sem fért a COD: Mobile, holtversenyben a 15. az Angry Birds és a Super Mario Run mellett.

  Az élen egyenként 1 milliárd letöltéssel a Pokémon Go és a Subway Surfers áll.

  GettyImages-999284012
  Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary
 • A Szenvedő szerkezet – Hétköznapi Trianon című vándorkiállítást elsőként a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében állították fel, ahol a tizenhárom napig nyitva tartó látványattrakció a járvány közepette is közel 6000 látogatót vonzott. A legújabb Trianon-kutatások eredményeit összegző tárlat vizuáltechnikai megoldásokban is bővelkedik. 

  Tata főterén az óriási gömbsátorban a budapesti tartalommal megegyező, 700 eredeti műtárgyat bemutató kiállítás október 28-ig látogatható. Ezt követően a sátrat Mosonmagyaróváron, majd Hajdúböszörményen állítják fel.

 • Újabb páratlan párosról tudunk beszámolni, ezúttal a the dodo youtube csatorna jóvoltából.

  Az 54 kilós bulldog barátra lelt a csöpp törpemalacban. A piciny rózsaszín kis pöttyből kifejlett példány lett, de a barátság megmaradt, sőt nagy barátjától elleste a viselkedését is. Gazdájuk szerint már inkább kutyaként viselkedik, mint sertésként.