Leó, Szaniszló
5 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Van egy állandóan terítéken lévő téma: Dwayne Johnson elnökösködése. Már a 2020-as választásokra készülve is szórványozták a rajongók, hogy induljon, valaki a biztonság kedvéért be is jegyeztette a Run The Rock 2020 kampánybizottságot. Többször meg is kapta a kérést újságíróktól, hogy tervezi-e az elnökségi poszt betöltését, ő pedig többször válaszolt is. És egyszer sem válaszolta azt, hogy egyértelműen nem fog elnökként indulni.

  Mondta már sokat sejtetően azt is, hogy Trump elnöksége után bármi megtörténhet. 2017-ben Ellen DeGeneres műsorában már úgy fogalmazott, hogy komolyan gondolkodik a dolgon, majd egy Vanity Fairnek adott interjúban azt közölte, hogy ez rengeteg felkészüléssel járna, ami sajnos most nem fér bele a napirendjébe, így a 2020-as választást kihagyja ilyen szempontból. 

  Most elkészült egy felmérés, ami szerint az emberek 46%-a akarja, hogy Dwayne Johnson legyen az elnök. A színész-üzletember erre azt írta ki Instagramjára, hogy

  Szerintem az alapító atyák nem láthatták, hogy egy kigyúrt, kopasz, tetkós, félig szamoai, tequilázgató fickó egyszer majd csatlakozik hozzájuk – de ha ez majd megtörténik, részemről lesz megtiszteltetés szolgálni titeket, embereket, minket.

  Ebből a válaszból se derült ki konkrétan semmi, de még mindig nem arról szólnak ezek a megnyilvánulásai, hogy esze ágában sincs elnök lenni.

 • Vajon Szapphó tényleg a prekonzervatív stilisztikai terminológiát ágyazta be a késő klasszikus metódusrendszerbe, vagy szimplán csak szeretkezni akart? Miért írja le Babits annyiszor azt, hogy fekete? Ha nekünk szól az irodalom, miért maradtunk ki belőle? És miért tűnik úgy néha egy irodalomórai felelés, mintha vallatás lenne?

  Ezekre a kérdésekre keresi a választ az alábbi videóban Bárány Bence slam poetry előadó, Nagy Márk, a Radnóti Miklós színház színésze, Mészáros Péter országos slam poetry bajnok és Karácsony Gergő, a Spirit Színház színésze. 

  De a legfontosabb kérdés mind közül, hogy

  vajon mire gondolt a költő?

 • Leginkább a Bolondos dallamok egyik részében tudnánk elképzelni azt a jelenetet, ami egy amerikai férfival történt a napokban.

  chrome-capture.gif
  Fotó: RexChapman / Twitter

  A kijárási korlátozások miatt sokan otthoni barkácsolásba kezdtek, egyesek több, egyesek pedig kevesebb sikerrel. 

  A videón látható férfi a kevesebb sikerrel kategóriát erősíti. Felesége, Abby tette közzé TikTokon a biztonsági kamerák segítségével lencsevégre kapott jelenetet, amely végül hamar többmilliós megtekintést ért el. Ez valószínűleg abszurditásának köszönhető, és annak, hogy számos mesében láthattuk már mint visszatérő elemet.

  (Forrás: Indy100)

 • Április 10-én hivatalosan is felvették az utolsó jelenetet a Jóbarátok speciális epizódjához. Már csak utómunkázni kell, hogy valamikor még 2021-ben le is tudják adni az HBO MAX-on. A különleges visszatérésről nem sokat tudni. Az biztos, hogy minden szereplő visszatér. Egy kiszivárgott fotó szerint a helyszín is ismerős lesz, hisz Monica lakását újra megépítették a forgatáshoz.

  Az viszont kérdéses, hogy pontosan milyen epizód is lesz ez. Ha minden igaz, akkor nem olyan lesz, mint bármelyik korábbi epizód a Jóbarátokból, nem egy előre megírt rész lesz. Ebből még az is lehet, hogy egy helyszínen rögtönzött szituációs komédiát kapunk végeredményül, de lehet, hogy beszélgetős műsor lesz az egészből. Majd kiderül úgyis, amikor elkezdik promózni a műsort, jönnek az előzetesek és a beharangozó előtti, utáni interjúk is. Már csak türelemmel kell lenni. Ha 17 évig megvoltak a rajongók új rész nélkül, akkor ez a kis idő már igazán nem számít.