Simon, Szimonetta
7 °C
17 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A közönségsikerre tekintettel harmadik évad is készül A tengeralattjáró című német tévésorozatból, ráadásul csúcstechnológiával – jelentette be a sorozatot sugárzó Sky tévécsatorna.

  Marcus Ammon, a Sky Deutschland eredeti tartalmakért felelős igazgatóhelyettese elmondta, hogy a második világháború idején játszódó tengeralattjárós dráma első két évada nagy siker volt a közönség körében. A produkciónak komoly rajongótábora van, nagy számban a fiatalabb nézőket is érdekli a történet, és sok nő is nézi a sorozatot. Mint hozzátette, a Samsunggal együttműködve kitűnő kép- és hangminőséget tudnak nyújtani a széria nézőinek.

  A produkció harmadik évadának új epizódjait a világon elsőként 8K-technológiával készítik, és a legkorszerűbb, Dolby Atmos hangzással lehet majd hallani.

 • Briana White (Forrás: Twitter)
  Briana White (Forrás: Twitter)

  Kevés annyira elhivatott szinkronszínésznő létezik a videojátékiparban, mint az egyébként igen dekoratív Briana White, aki az egyik női főszereplő, az Aerith Gainsborough nevű karakter angol szinkronhangja a Final Fantasy VII Remake-ben.

  Korábban a Twitch.tv-n is közvetítette a játékot (rajongói legnagyobb örömére). Annyira elérzékenyült, amikor Aerith-szel először találkozott a játékban, hogy miközben Briana hangján megszólalt, eltört nála a mécses, és örömében elsírta magát.

  Lelkesedésben tehát nincs hiány Briana White-nál, és ez azóta is így van, hogy a Final Fantasy VII Remake már több mint fél éve megjelent PlayStation 4-re. Ennek újabb ékes bizonyítéka, hogy Briana ezúttal olyan cosplay fotókat osztott meg a Twitteren, amelyeken saját karakterének ruhájába bújt.

  Hogy a hatás teljes legyen, az egyik képen még azt a sárga liliomot is szorongatja a kezében, amelyet rendszeresen láthattunk Aeris-nél, hiszen a lány bolondult érte.

 • Október 14-én az amerikai hadsereg 79. tüzérezredének 1. ütegébe frissen felszerelteket érte az a kitüntetés, hogy a szolgáló alakulatok közül először vehették át a régi-új zöld egyenruhát.

  Az Army Green Service Uniform (AGSU) szabásában modern, de stílusa megidézi a II. világháborús „Greens” uniformist, amellyel a színe is gyakorlatilag megegyezik – írta meg a military.com.

  greens prototype.png
  Fotó: US Army hivatalos honlapja
 • George Clooney a rendezője és a főszereplője a The Midnight Sky című sci-fi filmnek, amely a Föld rejtélyes katasztrófája után játszódik.

   A film premierjét december 23-ra tűzte ki a Netflix.