Blanka, Bianka
10 °C
15 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ahogy a közleményükből kiderült, A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapat több tagjának is pozitív lett a koronavírus tesztje. A négy név közül az egyik Lékai Máté, a nemrég a TV2-höz igazoló Kiss Ramóna férje.

  A ma elvégzett tesztek közül két stábtagnak lett pozitív eredménye, a játékosok közül azonban mindenki negatív. A csapat vezetősége és az edzők közös döntése alapján szeretnénk pályára lépni szerdán Kielben a következő BL-mérkőzésünkön. Ehhez hétfőn az utazó delegációnak újra negatív PCR tesztet kell produkálnia. Amint ennek a tesztelésnek az eredménye megérkezik az eddig rendszernek megfelelően a Facebook-oldalunkon tájékoztatjuk a szurkolóinkat

  — olvasható a csapat hivatalos oldalán.

  A hírt egyelőre sem a kézilabdázó, sem a színésznő-műsorvezető nem kommentálta.

 • 2020-ban elég sok történt a világban, és még mindig nem látjuk a történések végét. A sötétebb témák mellett azonban akadtak olyanok is, amikről kifejezetten szívesen cseverésztek az internetezők. Ilyen volt Adele fogyása is.

  Az énekesnő jócskán és és meglehetősen hirtelen faragott le a súlyából, állítólag káposztadiétával. Egy-két fotó előkerült róla azóta, hogy kiderült a dolog, de most először szerepelt nyilvánosan. A Saturday Night Live-ban beszélt arról, mi újság vele mostanában, és természetesen az átalakulásáról sem hallgatott.

  Tudom, nagyon más vagyok, mint mikor utoljára láttatok. De korlátozások és az utazási tilalmak miatt könnyeden kellett utaznom, és csak az egyik felemet hozhattam el. Ezt a felemet választottam

  – mondta nevetve a 32 éves énekesnő, aki beszélt még arról is. hogy az új albuma egyelőre még nem készült el, ugyanis sokszor inkább csak felkap egy parókát, iszik egy, vagy éppen hat pohár bort, és meglátja, hogyan alakul a dolog.

 • Bár a legtöbben nevetnek rajta, vagy éppen úgy vélik, még viccnek is rossz, Kanye West még mindig úgy véli, hogy fontos szerepe van az amerikai polgárok életében, és nem csak a zenéje miatt.

  A 43 éves rapper Joe Rogan csaknem háromórás podcastjében beszélt arról, hogy maga isten választotta őt ki, hogy pásztorként hirdesse az igéit az Egyesült Államok elnökeként - szemlézte a Just Jared.

  Lelkipásztor vagyok, nagy közönségem van zenészként, véleményvezérként és hírességként, apa és férj vagyok a házamban. Nem is adódhatna jobb alkalom arra, hogy egy látnok üljön a vezérszékbe. Ez nem azt jelenti, hogy korábban nem voltak látnokaink. Nem azért vagyok itt, hogy lenyomjam Trumpot vagy Bident. Azért vagyok itt, hogy kifejezzem, miért hívott engem isten, hogy megszerezzem ezt a pozíciót

  — mondta sejtelmesen Kim Kardashian férje, majd hozzátette, azért várt eddig a bejelentésével, mert ő is megfertőződött koronavírussal, és otthon gyengélkedett.

 • Az Őrségben nemcsak a Pajta és az Apát éttermek vagy az 5érzék Házak nagyszerűek: Őriszentpéteren még a Coop is olyan kézműves-dizájner emblémával dolgozik, hogy a legzordabb körúton belüli art director is elérzékenyülne.