Szabina
7 °C
19 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A brit metállegenda Június 9-én a Groupama Arénában lép fel.

  A fémzene mesterei 14. alkalommal érkeznek hazánkba a Legacy of the Beast európai turnéjának utolsó szakaszában.

 • Sparkplug, a 60 éves, kétszáz fontot (száz kilót) nyomó sarkantyús teknős nemrég meglépett az alabamai Sardis Cityben található otthonából, a Harris család házából.

  A teknősnek sikerült egy meggyengült részt találnia a karámját körülvevő kerítésen, azon sikerült átfurakodnia.

  A vándorútra kelt jószágot az egyik helyi lakos vette észre az út szélén. Nemes egyszerűséggel bepakolta az autójába, elvitte a vidéki telkére, és szabadon engedte.

  Sparkplug családja a közösségi médiában tette közzé a hírt a teknős eltűnéséről, ami eljutott ahhoz a férfihoz, aki megtalálta. Nyomravezetésének köszönhetően a családnak végül sikerült meglelnie a teknőst a telken, és visszavinnie Sardis Citybe.

 • A SZON által meghirdetett szellemes versenyre idén is érdekes történetek érkeznek.

  A tavalyi szabolcsi fantasy sztorik királya a nyírtelki vámpír, akit csak kaktuszos itallal lehet elkergetni. Másik kedvenc történetünk a vásárosnaményi híd alatt garázdálkodó zöld színű ogre nőkről szól.

  A legfrissebb sztori szerint Piricsén gyerekek lettek figyelmesek a szomszéd épület ablakából figyelő arcra, amely egy elszakadt szúnyoghálóból lett megálmodva.

  Képünk illusztráció!
  Képünk illusztráció!
  Fotó: Classic Rock Magazine / Getty Images Hungary
 • Cserhalmi Györgynek és Dunai Tamásnak ítélték a legjobb színészpárosnak járó Platina-díjat a Los Angeles-i Independent Shorts Awards nevű rövidfilmes online fesztiválon – olvasható a Madách Színház honlapján.

  A Végtelenben kettő című 15 perces rövidfilmet Pinczés Dávid rendezte Pinczés Máté Bárányszámoló című novellája alapján, és a Werk Akadémia képzésén belül vizsgamunkaként valósult meg. A rövidfilmet szeptember 29-én mutatták be a Toldi Moziban, ahol szintén hatalmas sikert aratott.

  A Los Angeles-i Independent Shorts Awards online fesztiválra 28 országból érkeztek rövidfilm-nevezések, összesen 75 órányi anyaggal. Pinczés Dávid rendezése elismerést kapott a Legjobb diákfilm, a Legjobb sztori és a Legjobb férfi diákrendező kategóriában is.

  clke