Pál
-1 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szeretne kicsit jobban körülnézni az orosz elnöknek tulajdonított tengerparti kastélyban? Most megteheti, ráadásul nem is egy, hanem két orosz zenei videó keretében.

  TMNV orosz énekes az Alekszej Navalnij által létrehozott Korrupcióellenes Alapítvány oknyomozó riportja alapján készült videóklipjében végigtáncolja a kastély legkirívóbb helyiségeit, például a kaszinót, a játéktermet, de még a kis vasútmodellt tartalmazó szobát is. Itt-ott még meg is jelennek Putyin belső körének emberei, akik hozzájárulhattak a palota finanszírozásához.

  Ennél is elborultabb klippel készült Alekszandr Gudkov orosz showman, aki animált formájában csapatja végig a palota belterét. A két alkotásban közös, hogy szombaton, az oroszországi tömeges tüntetések napján tették közzé, és mindkét zeneszám az Akvagyiszkotéka, azaz a Vízi diszkó nevet viseli. Hogy miért? Navalnij videójában említették, hogy a palotában van egy úgynevezett vízi diszkó, amely egy szökőkútból és egy úszómedencéből áll. Ez, úgy néz ki, beindította az előadók fantáziáját.

 • Képernyőfotó 2021-01-25 - 10.46.57.png

  Nincs több tologatás nincs több halasztás, végre valahára kikerül mozikba és az HBO Max oldalára a Godzilla vs Kong. A filmet 2020-ról 2021 márciusára tolták, pontosabban március 26-ra, azaz még 2 hónap és megtekinthető lesz 2021 első nagy költségvetésű szörny bunyója. Az előzetesből egyelőre csak a Stranger Things nagy sikerű sorozatból Millie Bobby Brown-t látjuk visszatérőként, aki még az előzmény filmben a Godzilla 2-ben szerepelt. De mellette láthatunk még Hollywood-i sztárokat, mint például a Tarzanból ismert Alexander Skarsgård vagy a Halálos Iramban Hobbs & Shaw filmjéből Eliza Gonzalez és a Tökéletes Trükkből Rebecca Hall-t is.

  Az előzetes itt megtekinthető:

   Hogy Magyarországra pontosan mikor is fog megérkezni a film, arról nincsenek információk egyelőre, de a remény hal meg utoljára.

 • A Balenciaga által piacra dobott és kétes visszhangot kiváltó lábujj cipő után itt az új őrület, a tabi cipő, bár a Teletabikhoz semmi köze.

  A tabi valójában egy hagyományos japán zokni, melynek különlegessége, hogy elválasztja a nagylábujjat a többitől.

  Korábban elengedhetetlen része volt a tradicionális japán öltözéknek, de manapság a hétköznapi emberek is szívesen hordják.

  Az ILYSM kreatív márka ezt a tradicionális viseletet álmodta újra és tervezte meg a részben UFO lábakra, helyenként tevepatára emlékeztető cipőt, aminek egyik (és talán egyetlen) pozitívuma az, hogy újrahasznosított műanyag palackokból készült. És még az ára is kedvező, mert a világmárka cipőivel ellentétben potom 100 dollár alatt meg is vásárolhatjuk őket.

 • Ugyan a rajongók előszeretettel hozzák hírbe a legidősebb Kardashian lányt újra és újra az exével, úgy fest, ő és Scott Disick tényleg megmaradtak barátoknak, akik közösen nevelik a gyerekeiket.

  Perez Hilton szemléje szerint Kourtney egy régi barátjával, név szerint Travis Barker zenésszel jár néhány hónapja. A forrás szerint a 45 éves dobos már régóta szemezett a celebritással, akivel egyébként szomszédságban élnek. Barkernek van két saját gyereke és egy nevelt lánya exnejétől, Shanna Moaklertől, és Kourtney Kardashian is osztozik két kisfiú és egy lány nevelésén volt párjával, a fentebb említett Scott Disickkel.

  A fiatal románc legfrissebb állomása egyébként Kris Jenner, azaz a Momager Palm Springs-i luxusüdülője volt, ahol a Kardashian klánnal együtt pihentek.