Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A rajongók többet is meg akartak tudni a mutatós darabról, amiről kiderült, hogy olcsó másolat.

  Fotó: YouTube/Frizbi TV
  Fotó: YouTube/Frizbi TV

  Kozso nemrég Hajdú Péter Frizbi TV nevű YouTube-csatornájának műsorában vendégeskedett, ahol tőle megszokott módon ezúttal is rendkívül igényes viseletben jelent meg. Öltözködési stílusa teljes mértékben tükrözte az énekes egyedi ízlésvilágát, karórája pedig külön szembetűnő volt a szereplése során. Úgy tűnt, hogy Kozso az alkalomra egy szép és látszólag igen drága darabot választott, rajongói pedig többet is meg szerettek volna tudni a mutatós darabról, amihez egy TikTok-videós szakértő véleményét kérték ki. A Beszéljünk órákról nevű oldal tulajdonosa meg is nézte az említett órát, és egy kis utánajárás után megállapította, hogy hamisítvány – szúrta ki a Ripost.

  Mint kiderült, Kozsónak még csak nem is kellett volna mélyen a zsebébe nyúlnia, ha szeretett volna egy eredeti Bvlgari karórát, hiszen az a típus, aminek a másolatát viselte, nagyjából 350 ezer forintért bárki számára elérhető. Természetesen azzal, hogy valaki egy olcsó utánzatot visel a csuklóján, önmagában nem lenne gond, de ugyanitt azt is elárulta az előadó, hogy súlyos milliókat keres csak a különleges festményeivel. 

  @beszeljunkorakrol Válasz @h.tommy82 részére Kozsó órája Hajdú Péter Frizbi TV műsorából egy Bulgari Rettangolo kronográf lenne, de van vele egy kis gond... #órák #karóra #hírességekórái #nevegyetekreplikát ♬ eredeti hang - Beszéljünk órákról
 • Egy mentett elefántot nemrég műlábbal láttak el, hogy újra képes legyen járni. A Chhouk névre hallgató, 11 éves ázsiai elefántnak fiatalon amputálni kellett a végtagját, miután egyéves korában csapdába esett. Hányattatott sorsa után a Wildlife Alliance kambodzsai természetvédelmi szervezet fogadta be, ahol aztán partnere, a Paradise Wildlife Park segített finanszírozni egy újrahasznosított gumiból készült lábprotézist. Chhouk a megmentése óta egy védett rezervátumban él, és láthatóan mára már teljesen megszokta a protézisét, amellyel szaladni is képes.

 • Jimmy legidősebb fia reagált arra, hogy a New York-i magyarok koronát tettek Peter Srámek fejére.

  Nemrégiben Peter Srámek meglátogatta a New York-i magyarokat, akik koronával és limuzinnal várták. A szlovák énekes karrierje az utóbbi időben felívelőben van, különösen, mióta A Király című sorozatban Zámbó Jimmy énekhangját kölcsönözte. Zámbó Krisztián a Bors megkeresésére el is mondta véleményét Srámek elképesztő fogadtatásáról.

  Soha nem voltam vele rosszban és soha nem voltam vele jóban sem! Már nagyon régóta ismerem, mert a Jimmy-emlékkoncerteken akart fellépni, és a családom egyengette az útját, segítettünk neki sok mindenben. Egyébként én egy nagyon tehetséges énekesnek tartom őt…

  – kezdte, majd azt is elmondta, hogy nem véletlenül nem hívta meg a család az énekest az idei emlékkoncertre.

  A Zámbó család tagjai nemrég a Budapesten nyílt 24. Madame Tussauds megnyitóján jártak, ahol Jimmy viaszszobra is helyet kapott. A néhai legendás énekes legidősebb fia számos dolog mellett szeretetét és a köszönetét fejezi ki a hűséges Jimmy-rajongóknak, akik édesapját helyezik a mai napig a csúcsra.

  Tiszteletem az összes Zámbó Jimmy-rajongónak, akik hűségesen szeretik aput. Megértem a többieket is, hiszen ők egy űrt akarnak kitölteni Peterrel, de ne felejtsük el, hogy apu az eredeti! A forgásokat, a kézmozdulatokat bárki reprodukálhatja, de soha nem lesz olyan senki, mint ő

  – jelentette ki Zámbó Krisztián, aki bevallása szerint sem tudna olyan lenni, mint az apja, de nem is szándékozik. Ahogy fogalmazott, ő Zámbó Jimmy akaratának és munkásságának képviselője, a vér szerinti fia.

  A 43 éves előadó elárulta véleményét arról, hogy Peter Srámek milyen különleges fogadtatásban részesült a tengerentúli magyaroktól. Koronával és limuzinnal várták az énekest, aki Instagram-posztjában meg is osztotta a képet.

  Azt gondolom, ez már kicsit több a soknál! Nem hinném, hogy ez lenne a tiszteletteljes viselkedés, hogy felteszi a koronát a fejére. Sokan megfeledkeznek, hogy mennyit is dolgozott ezért apám. Őszintén nem akarok többet ezzel a témával foglalkozni, mert túlment egy határon. Nekem ez ennyi volt!

  – fejtette ki Zámbó Krisztián, aki azt is elmondta, szívesen elmegy majd egy Peter Srámek-koncertre, ha a fiatal énekes már nem az apja dalaival lép fel. 

 • Egy Winston Churchill által a II. világháború idején, közel 80 évvel ezelőtt elszívott szivart találtak egy üvegcsében. Churchill a szivart Hugh Stonehewer-Birdnek, a marokkói Rabatban 1943–1945 között ott dolgozó főkonzulnak adta, miután a világháború alatt egy rendezvényt szervezett a volt brit miniszterelnök számára. Hugh a családja szerint egész életében nagy becsben tartotta az ereklyét. Az utókor számára egy üvegfiolában őrizte meg, amelyen egy hivatalos, kézzel írt címke található, melyen a következő áll: Ezt a szivart Winston Churchill 1944. augusztus 29-én, a marokkói Rabatban, a Stonehewer–Bird házaspár által adott vacsoraesten szívta el.

  „A nagyszüleim nagy Churchill-rajongók voltak, a szivart fényképével és a miniatűr figurájával együtt tartották kiállítva. Nagyapám a Külügyminisztériumban dolgozott, és a második világháború ideje alatt Rabatban látta vendégül Churchillt. A miniszterelnök tiszteletére egy vacsoraestet tartottak, és az esemény végén a nagyapámnak adta a félig elszívott szivart. Nagyapám 81 éves korában, 1973-ban távozott el közülünk, és a szivarra azóta is a család vigyáz. De 50 évnyi gondoskodás után úgy döntöttünk, hogy itt az ideje, hogy valaki más is élvezze a szivar birtoklását” – mondta Hugh unokája.