Angelika
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1197958113
  Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

  Allen tinédzser kora óta küzdött alkolhol-, majd később gyógyszerfüggőséggel.  A leszokásra akkor határozta el magát, amikor már a heroin kipróbálásán gondolkodott. 

  Emlékszem Los Angelesben voltam, amikor arra gondoltam, hogy ez a bohóckodás nem vezet semmire. Talán ki kéne próbálni a heroint. … Ez már 5 éve volt. Azóta megkezdtem a felépülést. 

  - árulta el a Recovery podcastjében idén januárban. Ekkor még nem sikerült a leszokás, 6 hónappal később újra visszaesett. 

  Tönkrement a házasságom. Elvesztettem a házamat, amiért 10 évig dolgoztam. A karrierem leszálló ágba került. Elvesztettem a barátaimat. Állandóan dühös voltam. Úgy éreztem tartozik nekem a világ. Ez így ment még 4 évig.

  Ekkora döntött úgy, hogy újra józan lesz. Emellett az elhatározása mellett áll ki még ma is. 

  Azon vagyok, hogy megtörjem a rossz szokásaimat. Lelkiismeret furdalásom volt, hogy elhanyagolom a gyerekeimet ezekben az években, és el kell mennem turnézni, ahol úgy viselkedtem, ahogy.

  Szerencsére most már nagyszerű a kapcsolata a gyerekeivel és új férjével a Stranger Thingsből ismert David Harbourral is remek a házassága.  Lily Allen Instagramon mutatta meg, hogy mennyire büszke arra, hogy már másfél éve józan.

 • Jelenet a Raya és az utolsó sárkány című animációs filmből.
  Jelenet a Raya és az utolsó sárkány című animációs filmből.
  Fotó: IGN Hungary

  Ha rosszindulatú volnék azt mondhatnánk, hogy a Disney kezd kifogyni a kreativitásból és egy kicsit átírta Mulan történetét, néhol hozzátett, itt-ott kiszínesítette, majd nagyon rágyúrt a látványra és ebből született meg Raya és az utolsó sárkány című alkotása. Az biztos, hogy a cég új családi mozijával tovább lendíti az ázsiai vonulatát és kétségtelen, hogy már az első előzetes megmutatta, hogy a megszokott látványvilágot alaposan túlszárnyalják a hatvankettedik egész estés animációs művükkel. Az idei márciusi bemutató előtt kaptunk még egy utolsó kedvcsinálót a világ legnagyobb filmes cégének produkciójából. 

 • Egy éve nincs köztünk a kitűnő kosárlabdázó, Kobe Bryant, aki 2020. január 26-án szenvedett halálos helikopterbalesetet, melyben vele együtt kilencen (lánya, Gianna is) vesztették életüket.

  Halála évfordulóján előkerült egy fénykép, amely minden bizonnyal az utolsó volt, ami róla készült. Egy nappal a tragédia előtt Bryant az általa alapított Mamba Academyn tartózkodott (másnap is pont az volt az úti cél a helikopterrel), amikor egy 13 éves rajongó, Brady Smiegel készített vele egy szelfit, igaz, Bryantet gyaloglás közben kapta el.

  Az utolsó fénykép Kobe Bryantről
  Az utolsó fénykép Kobe Bryantről
  Fotó: Open Court

  Amikor a legenda meglátta a meglehetősen homályos fényképet, annyit mondott a srácnak:

  Holnap csinálunk egy jobb fotót...

 • Egy TikTok-felhasználó, aki IAmJesseRichards néven fut az oldalon, olyan videókat tesz ki a falára, amikben különböző színészek bőrébe bújik. Olyan, mintha egy nagyon menő filtert használna ezekhez a videókhoz, de nem azokat a gagyikat, amiket mi is megtalálhatunk az applikációinkban vagy bármilyen store-on keresztül, hanem láthatóan órák munkáját öli bele ezekbe a pármásodperces videókba, hogy igazán profik legyenek.

  Képernyőfotó 2021-01-27 - 12.25.47.png

  Szinte már mesterien kivitelezi a TikTokon ezt a formátumot.

  Legutoljára az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio arcát tette a sajátjára, de megtekinthető az oldalán olyan videó is, amelyben Matt Damon vagy Tom Cruise arcát teszi fel.

  A legújabb TikTok-videója itt tekinthető meg: