Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Háborognak a rajongók, Spearsék eltolták a premierdátumot.

  Nem indul zökkenőmentesen Britney Spears visszatérése a zeneiparba: az énekesnő hat év után először készül új számot megjelentetni, ráadásul nem kisebb névvel közreműködve, mint Elton John. A Hold Me Closer című, egyébként a legenda Tiny Dancer dalát átdolgozó nóta azonban kiszivárgott az interneten még a hivatalos premier előtt, ami nem csak a két világsztárnak, de rajongóiknak sem tetszett.

  Tönkretenni Britney első kislemezének kiadását szabad nőként, 15 év után, őszintén tiszteletlenség

  — fogalmazta meg véleményét a pophercegnő védelmében egy twitterező, akivel rengetegen egyetértettek, és arra bíztatták társaikat, hiába kíváncsiak már a dalra, ne hallgassák meg a neten terjedő kalózfelvételeket.

  Ezzel párhuzamosan kiderült, csúszni fog a Hold Me Closer eredetileg augusztus 19.–ére tervezett megjelenése. Úgy tudni, még változtatnak egy kicsit a dalon Spears kérésére, egyelőre azonban arról nem érkeztek információk, mikorra lesz ez kész, így új premiert sem kapott még a szám.

  (via Metro)

 • Lélekmelengetően kellemes retro életérzést varázsolt a világhírű énekes.

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  A világhírű brit énekes olyan videót osztott meg a dal júliusban betöltött 35. évfordulójának alkalmából, amire senki sem volt felkészülve, mégis csodálatosan idézte meg az eredeti 1987-es slágerét. A Never Gonna Give You Up a 80-as évek legnagyobb slágereként robbant be a köztudatba, amely az akkor még csak 21 éves Rick Astley számára azonnal elhozta az áttörést.

  A szám emlékezetes videóklipje az évek előrehaladtával pedig csak egyre szélesebb ismertségre tett szert, újabb és újabb generációk csodálkozhattak rá a kiváló hangzással rendelkező, de kissé szegényes táncmozdulatokkal hódító ballonkabátos énekesre. Astley egy amerikai biztosító céggel közösen most újraalkotta örökzöld slágerét, melyben 56 esztendősen is felszántja a táncparkettet:

   via (Ladbible)

 • Úgy tűnik a rapper kérésére kerültek a drága ruhák szemeteszacskókba.

  GettyImages-1205196725
  Fotó: Rich Fury/VF20 / Getty Images Hungary

  A Twitteren kapott szárnyra a panaszáradat, amikor a vásárlók azt vették észre, hogy Kanye West legújabb Yeezy Gap ruhakollekciója egyszerűen rendezetlenűl egy fekete zsákba lettek belegyömöszölve a boltok közepén. A leginkább turkálókra emlékeztető elrendezés az üzletek szerint kifejezett kérés volt Kanye részéről, amivel igencsak megnehezítette a vásárlónak a megfelelő méret és modell kiválasztását. 

  Egyes felhasználók arra vélnek következtetni, hogy az előadó így szeretné az átlag emberekkel megismertetni a szegények életét, mivel néhány hete a „gyerekeket és hajléktalanokat” nevezte meg  a ruhatervezés legnagyobb „inspirációjának” posztjában. Nem egyedüli ezzel a trenddel Kanye, a Balenciaga ugyanis nemrégiben saját bevallása szerint is piacra dobta a világ legdrágább "szemeteszsákját".

  Egy kritikus kommentelő így írt: „A Balenciaga és Kanye úgy fetisizálják a hajléktalanokat, mint a „divatmúzsákat”, minden hibádzik a milliárdosokkal. Már nem látják az emberek nyomorúságát, nem látják a szenvedőket, hanem a lehetőséget látják, hogy „merészek” legyenek és profitáljanak belőle… ez undorító.”

  Egy másik felhasználó ellenben már másképp vélekedett: „Miért van az, hogy a gazdagok megszállottan szegénynek akarnak látszani? Imádnak színlelni. Lehetséges, hogy Kanye így akarja becsapni a pénzes embereket, hogy azok hajléktalannak látszanak. Mint egy performansz vagy művészeti darab.”

  via (Ladbible)

 • Már-már emberfeletti képességekkel rendelkezik.

  Rajacenna, az amszterdami Rotterdamból származó művésznő akár hat illusztrációt is képes egyszerre elkészíteni úgy, hogy minden egyes végtagja ecsetet tart. 16 éves korában kezdett el rajzolni, elmondása szerint pedig azért kezdett el nem domináns kezével és lábaival is alkotni, hogy ne unatkozzon, és növelni tudja termelékenységét.

  Az alábbi felgyorsított, úgynevezett time-lapse videóban ön is megnézheti, hogyan készít el egyszerre hat portrét a valódi nevét titokban tartó művésznő: