Pál
-1 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1205328386
  Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

  Kate Hudson a Todaynek nyilatkozott családi helyzetéről. Mint kiderült, úgy nőtt fel, hogy nem is ismerte az édesapját, hiszen őt és testvérét édesanyjuk, Goldie Hawn és párja, Kurt Russell nevelte fel.

  Ez egy 41 éve tartó probléma. Csodálatos családom van. Gyönyörű anyukám van. A mostohaapám óriási szerepet játszott abban, hogy tudjam, milyen egy olyan apafigura, akire lehet számítani. De azért ne felejtsük el a tényt, hogy nem ismertük az apánkat. (…) Azt hiszem, már feldolgoztam. Úgy nézek az apámra, hogy ez a szeretet nem múlt el. Mindig is ott volt, nem számít, hogy milyen nehézségek jöttek közbe. (…) A gyógyulás elég személyes folyamat, de úgy gondolom, hogy néha az embereknek elég, ha azt hallják, hogy nincsenek egyedül.

  Hudson gyermekeinek nevelkedése egyébként hasonlóan szövevényes: három gyereke született három különböző apától. Két fia van:  a  17 éves  Ryder apja Chris Robinson,  a  9 éves  Binghamnek Matt Bellamy az apja. A kislány,  Rani Rose   2018-ban jött világra mostani barátjától, Danny Fujikawától.

 • Eminem
  Fotó: Kathy Hutchins / shutterestock

  Eminem még 2020-ban új lemezzel indította meg az évet, majd jött a meglepetés, és az év végét az előző albumának B oldalával zárta. Ezen a B oldali lemezen olyan előadókkal kollaborált, mint Dr. Dre, DJ Premier és Ty Dolla $ign, Skylar Grey. 

  A lemez eleinte csak pletyka volt, de a zenésznek sikerült teljes titokban tartania készülő albumát.

  Tavaly decemberben tette ki az első klipet az albumról, ami a GNAT című számára készült. 

  És most, 2021 első hónapjában már ki is adta a Higher című dalának a klip verzióját is, ami szokásához híven szuper lett.

 • GettyImages-1146663280
  Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

  Keira Knightley a Chanel CONNECTS podcast legutóbbi epizódjában nyilatkozott arról, hogy az utóbbi időben miért változott meg hozzáállása a szexjelenetek forgatásával kapcsolatban. 

  Nincs abszolút tilalmam a szexjelenetek forgatására, de a férfiakkal kapcsolatban igen. Ez részben hiúságból és részben a férfitekintetek miatt van.

  - mondta a 35 éves színésznő. Teljesen nem zárkózik el az ilyen jelenetektől, de a továbbiakban nem hajlandó megcsinálni, ha azt egy férfi rendező kéri tőle. 

  Mondjuk úgy, hogy vannak olyan alkalmak, amikor azt mondom: igen, teljesen értem, hogy ez a szexjelenet nagyon jó lenne ebben a filmben és kell hozzá valaki, aki jól néz ki. Tehát alkalmazzanak valaki mást, mert én túl hiú vagyok. Ez a test már két gyerekszülésen túl van, ezért inkább nem állok meztelenül egy csapat férfi előtt.

 • Dél-Franciaországban él Vendetta, a német juhászkutya, aki egy szokatlan társban lelte meg legjobb barátját. Az eb és a kínai futókacsa, Lemony barátsága azért is különleges, mert a két állat színei meglepően hasonlóak.

  Ők ketten igazi lelki társak, ezért mindent együtt csinálnak.

  Szabadidejükben általában a vízparton heverésznek, vagy nagy sétákat tesznek a közeli erdőben. Ezeket a pillanatokat pedig örömmel örökíti meg gazdájuk, Natasha. A két jószág együtt is alszik gazdájukkal, de a kacsa után gyakrabban kell takarítani, mert még nem szobatiszta.