Pál
-1 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1146663280
  Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

  Keira Knightley a Chanel CONNECTS podcast legutóbbi epizódjában nyilatkozott arról, hogy az utóbbi időben miért változott meg hozzáállása a szexjelenetek forgatásával kapcsolatban. 

  Nincs abszolút tilalmam a szexjelenetek forgatására, de a férfiakkal kapcsolatban igen. Ez részben hiúságból és részben a férfitekintetek miatt van.

  - mondta a 35 éves színésznő. Teljesen nem zárkózik el az ilyen jelenetektől, de a továbbiakban nem hajlandó megcsinálni, ha azt egy férfi rendező kéri tőle. 

  Mondjuk úgy, hogy vannak olyan alkalmak, amikor azt mondom: igen, teljesen értem, hogy ez a szexjelenet nagyon jó lenne ebben a filmben és kell hozzá valaki, aki jól néz ki. Tehát alkalmazzanak valaki mást, mert én túl hiú vagyok. Ez a test már két gyerekszülésen túl van, ezért inkább nem állok meztelenül egy csapat férfi előtt.

 • Dél-Franciaországban él Vendetta, a német juhászkutya, aki egy szokatlan társban lelte meg legjobb barátját. Az eb és a kínai futókacsa, Lemony barátsága azért is különleges, mert a két állat színei meglepően hasonlóak.

  Ők ketten igazi lelki társak, ezért mindent együtt csinálnak.

  Szabadidejükben általában a vízparton heverésznek, vagy nagy sétákat tesznek a közeli erdőben. Ezeket a pillanatokat pedig örömmel örökíti meg gazdájuk, Natasha. A két jószág együtt is alszik gazdájukkal, de a kacsa után gyakrabban kell takarítani, mert még nem szobatiszta. 

 • Reese Witherspoon és Ryan Philippe Hollywood álompárjának számítottak, és szerelmüknek lett is gyümölcse.

  Ezzel dicsekedett el a színésznő, aki nem szokott túl gyakran kérkedni a családjával. Fiával, a 17 éves Deaconnal kivételt tett, 25 millió követőjének őszinte örömére az Instagramon.

  A like-cunami ráadásul annyira felvillanyozta, hogy a kicsit is megmutatta, aki Tenessee névre hallgat, és nem Philippe-től van, viszont tiszta anyja. 

 • Erős reklámmal indította az évet a Randivonal társkereső oldal.

  Randivonal
  Fotó: Olvasói fotó

  Polgárpukkasztás vagy csak szimplán a fiatalokat szerette volna triggerelni az oldal? Nem tudjuk. De az is lehet, hogy ez egy politikai állásfoglalás? Ezt sem lehet egyértelműen kijelenteni. Az biztos, sikert ért el az internet bugyraiban a reklám: már özönlenek a vélemények és a kommentek, mint egy Schobert Norbi által közölt poszt alatt.

  Randivonal
  Fotó: Olvasói fotó

  A végtelenül megosztó plakát felveti a kérdést: ha a 2019-es Coca-Cola reklámplakátja hatalmas port kavart - ami csupán arról szólt, hogy love is love -, akkor ez a plakát, hogy tud még megbújni az internet bugyraiban? 

  A szöveg a következő: “Idén Magyarországnak PCR tesztek helyett sok terhességi tesztet kívánunk”

  Korábban még Pumped Gabo is ráment erre a témára egy Instagram Storyjában, ami így szólt:

  "Mellőzzük a negativitást 2021-ben, kivéve, ha terhességi- vagy COVID-19 tesztről van szó!"

  Talán jobb lenne, ha mindenki maga döntené el, hogy mit kíván magának a 2021-es évre.

  (A képet és a találatot köszönjük Márknak.)