11:00, November 28.
Kamerun 0
Szerbia 0
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 0
Ghána 0
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 0
Uruguay 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Utólag már ő is látja, nem véletlenül nem kapta meg a szerepet, nem feküdt neki annyira a színészkedés.

  Képernyőfotó 2022-11-27 - 19.16.31.png
  Fotó: RTL

  Színészként is kipróbálta (volna) magát 2008-ban Istenes Bence, aki anno a Barátok közt egyik válogatójába is jelentkezett. Az ott készült próbafelvétele most, 14 évvel később került elő, és okozott pár vidám pillanatot a műsorvezetőnek.

  „Önszántamból mentem el arra a castingra. Ki akartam magam próbálni egy csomó mindenben abban az időben, meg szerintem volt bennem egy durva szereplési vágy” – idézte fel Istenes, hozzátéve: visszanézve már mindannyian jót nevettek azon, milyen rosszul színészkedett.

  Mivel még a szomorú jeleneteket is mosolyogva adta elő, Istenes végül a kinézett szerepet nem kapta meg, de így is valóra válhatott az álma, és felbukkant a sorozatban egy rövidke jelenet erejéig: az utolsó forgatási napok egyikén ugyanis meghívták, hogy Novák Laci egyik zöldségesét alakítsa.

  „Szerintem ez méltó lezárása ennek a történetnek.”

 • Megszűnteti az udvarhölgyi pozíciót, ezzel pedig egy évszázados tradíciónak is véget vet Kamilla királyné.

  A Buckingham palota udvarhölgyei nem csak a hivatalos utak alatti társaságként, de tanácsadóként is szolgáltak akár Margit hercegnő vagy Erzsébet királynő számára, mostanra azonban eljárt felettük az idő III. Károly felesége szerint, így a modernizálás jegyében búcsút mondott mindhárom hölgynek. Persze nem véglegesen, az egykori udvarhölgyek új munkakörben, de továbbra is a palotában dolgoznak majd, Kamilla mellé pedig hat „királynéi kísérő” érkezik, akik egyébként barátai közül kerültek ki.

  A segítők, azaz Fiona Lansdowne, Katharine Brooke, Troughton, Jane von Westenholz és Carlyn Chisholm jelképes összegű fizettségért dolgoznak majd a királyné mellett, de leginkább támogatást és társaságot nyújtanak majd őfelségének.