Koronavírus adatok

2021. dec. 01.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Elza
3 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A sitcomból ismert Maggie Wheeler, aki a Jóbarátok Janicét játszotta, TikTokon árulta el, hogy Chandlernek ki mellett kellett volna a sorozatban kikötnie. Annyit elárulunk előre, hogy nem Monica a választott.

  A axwritesongs TikTok felhasználó által megosztott videón ő maga énekli a Jóbarátok főcímdalát, aminek szövegét jelentősen átírta. A fiatal videós arról énekel, hogy ugyan Chandler és Monica együtt marad a sorozatban, ami nagy hiba volt, ugyanis más mellett kellett volna lehorgonyoznia.

  Ekkor jelenik meg a videó vendégszereplője, Maggie, aki csak megerősíti a tiktokkert abban, hogy jobb lett volna egy Janice/Chandler páros a sorozatban.

  Ön szerint ki mellett kellett volna kikötnie Chandlernek?

 • Hamarosan újabb szörnyfilm érkezik a moziba, ami a világ leghíresebb grófja helyett annak szolgájára fog fókuszálni. 

  Az Universal Studios csúfosan megbukott Szörnyverzumának kezdetén, amikor Tom Cruise főszereplésével mozikba küldték az új Múmiát, ami finoman szólva sem aratott osztatlan sikert.

  GettyImages-1354211387
  Fotó: Leon Bennett / Getty Images Hungary

  Ezek után kicsit visszavettek, majd elkészítették Elisabeth Mossal a Láthatatlan embert, ami sokkal kisebb büdzsével operált, ellenben a kritikusok és a nézők is szerették.  Nemrég pedig bejelentették, hogy folytatják a klasszikus szörnyek felélesztését, mégpedig Drakulával. Pontosabban annak csatlósával, Reinfield főszereplésével, akit Nicholas Hoult formál majd meg.

  Azonban nincs Reinfield Drakula gróf nélkül, akit nem más fog eljátszani, mint Nicolas Cage!

  Az új filmről egyelőre annyit lehet tudni, hogy nem veti majd meg a humort, illetve modern környezetbe helyezi át a gróf és szolgája történetét.

  Cage számára nem lesz ismeretlen a vérszívó szerepe, 1998-ban már játszott hasonló karaktert a Vámpír csókja című filmben, ahol legendásan ripacskodása mai napig kísérti a nézőt.

 • Már nem kell sokat aludni, hogy sok-sok év után újra végig követhessük Carrie Bradshaw és barátnői életének alakulását a Nagy Almában.

  szex és new york.png
  Fotó: HBO Max / youtube

  Végre megérkezett az És egyszer csak… című sorozat első trailere, aminek hangulata egyelőre nem okoz csalódást, csak nosztalgikus érzéseket. Az előzetesből kiderül, hogy Carrie ezúttal már egy podcast műsorban osztogat tanácsokat a párkapcsolat, barátság és divat terén, Mr. Biggel pedig még mindig tart a szerelmük. Samantha hiánya ugyan az előzetesből is érezhető, de próbálják betölteni az űrt olyan színésznőkkel, mint Nicole Ari Parker és Sara Ramirez.

  A sorozat december 9-én érkezik az HBO GO kínálatába.

 • Nakatsuka Hajime japán fotós hobbiból madarakról készít közeli felvételeket, amiket Instagram-oldalán oszt meg.

  Ő készítette ezt a különleges képet az őszapó nevű madárfajról, aminek nemcsak neve, de kinézete is nagyon mókás.

  Repülés közben például teljesen úgy néz ki, mint egy hógolyó. 

  Az északi őszapó egész Európában és Ázsia nagy részén előforduló madár, Magyarországon az európai és északi alfaja őshonos.