Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Állítólag többször is együtt látták már Bársony Farkast és a modellt.

  Sok időt tölt mostanában egymással Bálint Antónia volt párja, Bársony Farkas, valamint Zimány Linda, tudta meg a Blikk.

  A lap úgy értesült, közös ismerőseik szerint akár a munkakapcsolaton is túlnyúlhat a közös projekteken dolgozó, egyaránt jogi végzettséggel rendelkező modell és üzletember viszonya, akik nemcsak jól mutatnak egymás mellett, de látszólag remekül is érzik magukat a másik társaságában.

  „A környezetükben időnként szóba kerül, hogy akár több is lehetne köztük barátságnál. Ám Farkas épp nemrégiben zárt le egy többéves kapcsolatot, így nem csoda, ha nem veri nagy dobra, ha ismerkedik” – mondta el az informátor. 

  Bálint Antónia és Bársony Farkas a nyár elején, a hamarosan adásba kerülő Nyerő Páros forgatásai után szakítottak, előtte három évig alkottak egy párt.  Zimány Linda egy ideje már a szinglik táborát erősíti, ahogy azt az utóbbi időben többször is elmondta, hiába randizik folyamatosan, nem megy számára könnyen az ismerkedés, pedig már a családalapításra is készen áll.

 • A zsűri és ellenfele is azonnal odasiettek hozzá.

  Elcsúszott és a földre esett A Konyhafőnök szerdai adásában a műsor egyik versenyzője, Kettel-Fülöp Flóra. A szomszéd pultból rögtön a segítségére siettek, a magát épp felhúzni készülő nő azonban gyorsan tisztázta, nem esett baja – majd ezzel a lendülettel kiugrott a válla. A fájdalmas kiáltására már Sárközi Ákos és Fördős Zé is odaszaladt hozzá.

  „Az egyébként is néha kijáró vállam attól, hogy megpróbáltam megkapaszkodni a konyhaszekrényben, kiugrott. De én visszapakoltam, és mentem tovább” – összegezte az eseményeket Kettel-Fülöp, aki nem kért végül orvosi segítséget, hanem folytatta a versenyt, de azért viccesen megjegyezte:

  Mi történhet még velem?

 • Nem túl megszokott külső.

  Hailey Bieber újabb extravagáns külsőt villantott, és bár tőle ugyan eddig is megszokott volt, hogy merészebb darabokat viseljen, erre azért nem számítottunk. Ezúttal világhírű férje, Justin Bieber osztott meg róla az Instagramon egy képet, melyen hupikék színű hajjal látható, ahogy éppen magáról csinál egy szelfit.

  A házaspár egyébként nemrégiben New Yorkban járt a modell új sminktermékeinek bemutatóján, ahol a kanadai popsztárnak sikerült meglepő viseletet magára öltenie. Ami viszont ruházatánál is furcsább lehetett a járókelőknek, hogy egy bérelhető kerékpáron járta be a nyüzsgő város utcáit, amíg kedvesére várt.

 • Celebrandis szereplése után eltűnt a műsorvezető, de elárulta ennek okát.

  Schumacher Vanda egy hosszabb Instagram-bejegyzéssel jelentkezett követőinek, melyben elárulta annak okát, miért is kerüli mostanság a közösségi médiában való jelenlétet, amióta szerepelt a Celebrandi című társkereső-realityben. Mint kiderült, az utóbbi időben már terhesnek érezte, hogy mindenki az iránt kíváncsiskodott, szárba szökkent-e a szerelem közte és műsor beli választottja között.

  A műsor végül nem hozta ez álmaim szerelmét. Kaptam kérdést, hogy a szerelem miatt vagyok-e eltűnve, mert tényleg kevésbé vagyok aktív mint szoktam. Erre a válasz pedig az, hogy nem. Az idei év eddig elég húzós volt, tavasszal lett vége a VV-nek, utána 2 hónap Los Angeles, majd egy hónapot voltam a Riviérán mert nem akartam hazajönni. Visszajöttek a pánikrohamaim a gondolattól, hogy Pesten legyek, a depresszió, hogy hol is van a helyem nekem a nagy világban ha nem LA-ben, nem Monacóban, és nem Magyarországon.

  A műsorvezető korábban is őszintén beszélt arról, hogy az ő életében is vannak mélypontok, de ezt teljesen normálisnak tartja. Bevallotta, hogy a celebrandis szereplését a „nyugalom szigetének” tartotta, amíg forgatták: „Az a pozitív energia amit kaptam teljesen feltöltött. Volt energiám lezárni dolgokat, elköltözni az otthonomból ami egy elég nehéz lépés volt, hiszen az elmúlt 15 évemben egy helyet sem tekintettem annyira otthonnak mit azt, de muszáj elengedni dolgokat máskülönben nem jön a várva várt változás.”

  Schumacher úgy véli, saját maga elől nem menekülnie kell, hanem meg kell valósítsa az elképzeléseit, hiszen, mint mondja: nem véletlenül kapjuk azokat a vágyakat, amik hajtanak minket, hanem, mert annak oka van.

  Bár a szerelemben nincs szerencsém, nem bánom, mert azzal töltöm az időmet, amivel kell: bátran építem azt a jövőt, amit korábban még csak elképzelni sem mertem, hogy lehetséges, és ezért vagyok »eltűnve«. Jól vagyok, és ami a legfontosabb, megtaláltam magam egy új dologban, ami úgy érzem lehetőséget ad, hogy kiteljesedjek és az az ember legyek, aki mindig is lenni akartam. Ez nem azt jelenti, hogy nem leszek képernyőn, sőt, talán mostantól többet is mint eddig.

  – jelentette ki.