Gizella
9 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1229901940
  Fotó: Bloomberg / Getty Images Hungary

  Megérkezett az első promó videó a legújabb Saturday Night Live-hoz, aminek Elon Musk lesz a házigazdája, a zenei vendégnek pedig Miley Cyrus ugrik be. Utóbbinak nem újdonság a műsorban való szereplés, már hatodszorra kérték fel, hogy tegye tiszteletét az 1975 óta futó sorozatban. 

  Elon Musk viszont eléggé meglepő választás volt, 

  ugyanis a világ egyik leggazdagabb embere semmilyen komikusi, előadói múlttal nem rendelkezik. A műsorban egyébként 2015-ben Donald Trump is szerepelt már, tehát nem idegen a készítőktől az, hogy a szórakoztatóiparon kívülről választanak házigazdát. 

  Sokan mégis felháborodtak a mostani döntésen. Bowen Yang, az egyik író, csak annyit reagált Twitteren a döntésre, hogy

  Ez meg mégis mi a fenét jelent? 

  Reméljük, kiderül. Addig is itt lehet megtekinteni a beharangozót: 

 • A nap gazdasági híre, ami a kriptovalutákat illeti. És persze kis színes érdekesség a Netflix tavalyi legnagyobb dobásának rajongóinak. Carole Baskin, azaz Joe Exotic ellensége elhatározta, hogy megveti lábát a kripto piacon.

  Elmondása szerint, vagyis inkább a marketing duma az, hogy ez a kriptopénz nem is befektetési eszköz, hanem inkább a rajongóknak egy lehetőség arra, hogy kimutassák szeretetüket a nagymacskák iránt. Merthogy - most jön a nagy csavar - a pénzt úgy lehet majd megtalálni, hogy $CAT - tehát cica dollár. Ezzel a sajtóközleményben elejtett vicces mondatnak ellent mond Baskin nyilatkozata, hogy azért csinálja ezt az egészet, mert vannak ellenérzései a papírra nyomtatott dollárral kapcsolatban. Inkább fizessenek így, kriptóval az emberek, mert ezt igazi emberekhez jut el meg a nap végén, nem pedig a bankokhoz és a kormányhoz.

  (pagesix)

 • Különös kis térplasztika kért helyet magának a fővárosban, méghozzá a Szabadság hídon. Kolodko Mihály miniszobra eleinte az alkotó kerékpárjának vázán himbálózott, majd állandó panorámára cserélte folyton változó pozícióját.

  A kihelyezés nem légből kapott, a hidat eredetileg a császárról nevezték el, azonban a németek 1945 januárjában felrobbantották, így ne csodálkozzunk azon, hogy helyet kért magának az építményen. A monarchia uralkodójának függőágyban történő ábrázolása meglehetősen szokatlan, de mindenképp izgalmas. Kérdés, meddig láthatjuk a kis szobrot, melyet az alkotó két lakattal rögzített a hídhoz.

 • Hiába próbálták elüldözni a közelben élők, Des Petersen kiharcolta magának, hogy tovább árulhassa az út szélén a portékáját. A cornwalli fafaragó a létező leghatásosabb stratégiát választotta az érvelésben: bebizonyította, hogy még nála is van rosszabb.

  Az angol Des Petersen évek óta pakolja ki faragványait az A3072-as út mellett, ami sok helybéli szemét szúrja. Így, amikor időszerűvé vált az engedélyének megújítása, elérkezettnek látták az alkalmat arra, hogy megszabaduljanak tőle. A faragó azonban ellentámadásba lendült, és

  a Cornwalli Tanács elé vitte az ügyet.

  A hivatalos szerveket sikerült is meggyőznie arról, hogy a jelenléte igenis hasznos a közösségnek. Szerinte ugyanis az árushely környéke a nyilvánosan szexelők egyik közkedvelt találkahelye, és ha őt elüldözik, már semmi sem tartja vissza az üzekedőket.

  Maradhatott.