Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Lezajlott a VV11 hatodik párbaja, ahol VV Márió és VV Dani mérték össze erejüket, végül azonban utóbbi nem térhetett vissza a luxusbörtönbe.

  vv11
  Fotó: RTL

  „Komolyan egy ilyen ember kell ide?” – mondta sírva Melina, aki teljesen kiborult azon, hogy nem Dani tért vissza, ráadásul ezen az sem segített, hogy megtudta, mekkora százalékkülönbséggel hagyták kint kedvesét.

 • Felix Kjellberg és Marzia Bisognin szerelmi története mesébe illő. A PewDiePie néven ismert videós az elsők között fedezte fel a YouTube-ban rejlő lehetőségeket, és ezt jól (ki)használva a videómegosztó portál feltörekvő éveiben tört a csúcsra.

  A svéd, visszahúzódó fiú eleinte leginkább gamer tartalmaival lett ismert, főként azért, mert olyan játékokkal játszott, amikben sok volt a jumpscare, közönsége pedig nagyon szerette, ahogy rettegve és ijedezve, nem pedig hideg profizmussal játszik.

  Majd PewDiePie elkezdett beszélgetni egy kedves, kicsit bolondos olasz lánnyal, kapcsolatuk pedig elmélyült annyira, hogy találkozzanak is. Amint ez megtörtént, összejöttek. Marzia is kipróbálta a videózást, elég népszerű is lett a platformon, bár évekkel később elköszönt a YouTube világától. A páros a nyolc éves évfordulójukon, a londoni Királyi Botanikus Kertben házasodtak össze.

  A két különböző országból érkező fiatal először Angliában találta meg közös otthonát, majd Japánba költöztek kutyáikkal. 2023 februárjában pedig PewDiePie kitett egy videót, amire már 111 millió feliratkozója évek óta várt: babájuk lesz!

  Történetük így pár mondatba összefoglalva olyan, mint egy hollywoodi sztori, és bár a nagyközönség csak annyit lát kapcsolatukból, amennyit megosztanak róla –nyilván egy ember élete sem csak játék és mese – nagyon reméljük, hogy történetük azzal a mondattal fog véget érni, hogy:

  és boldogan éltek, míg meg nem haltak.

 • A 38 éves Heather Landnek feltűnt, hogy Rory nevű francia buldogja fura módon reagál Henry Cavillre, miután együtt nézték a Vajákot tavaly szeptemberben.

  A 3 éves kutyus ugyanis oda-vissza van a brit színészért, és le nem venné a szemét a képernyőről, ha a Geraltot megformáló Cavill felbukkan a jelenetben. A páros együtt nézte meg Az acélembert is, amit szünet nélkül ült végig Rory. A gazdi ezután osztotta meg a rajongó kutyus történetét az interneten, akinek saját Witcher-jelmeze, illetve Geralt-plüssfigurája is van.

 • Egyre népszerűbbek az M.I-vel alkotott képszerkesztők, avatarok, amibe most a Netflix is belekóstolt, de bár ne tette volna.

  jjkj
  Fotó: Twitter

  Történt ugyanis, hogy a Twitteren megosztottak egy közel 4 perces kisfilmet, amit saját bevallásuk szerint a munkaerőhiány miatt, kísérleti jelleggel készítettek.

  A Dog and Boy animét a Netflix Japan és a Wit Studio készített, azonban óriási visszhangot váltottak ki vele a Twitteren, ahol azzal vádolták meg őket, hogy nem tisztelik az embereket, pláne, hogy a stáblistán meg sem említették az alkotót név szerint.

  A felhasználók között voltak olyanok, akik feltették a kérdést, hogy ha a munkaerőhiány miatt készítették MI-vel a videót, miért nem keresnek új embereket, hiszen számtalan animátor próbál munkát találni.

   Néhány komment:

   „Erre nem lennék büszke srácok.”

  Alkalmazzatok kérlek embereket.”

  „Borzasztóan néznek ki a hátterek!”

  (via)