Jusztina
10 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Amennyiben azt hitte, nem létezik az a Michael Jordan rajongó, aki még a kosárlabdázó használt alsóneműjére sem sajnálja a pénzt, tévedett. A szürke alsót augusztus végén bocsájtották aukcióra, a 19 jelenetezőből pedig az az illető került ki győztesként, aki hajlandó volt 2784 amerikai dollárt, azaz közel 850 ezer magyar forintot fizetni érte – írta meg a TMZ.

  Most, hogy az új gazdája kézbe veheti a boxert, felmerül a kérdés, hogy hordani szeretné, vagy inkább bekereteztetni?

 • Már nem kell olyan sokat várni, hogy megtudjuk, hogyan folytatódik Eleven, Mike, Dustin, Lucas, Will, Steve és a többiek kalandja.

  Képernyőfotó 2021-09-26 - 11.31.37.png
  Fotó: Netflix / youtube

  Mint az a Netflix „Tudum” névre keresztelt szombati eseményén kiderült, Eleven és Will távozása után a Hawkinsban maradt fiatalok újabb rejtélyek után szegültek, útjukat pedig Victor Creel „szellemháza” keresztezi. Creel és családja az 1950-es években költöztek Hawkinsba, a férj azonban egyelőre ismeretlen okok miatt megőrült, majd kegyetlenül lemészárolta az egész családját.

  Könnyen ki lehet következtetni, hogy a történteknek bizonyára közük lesz az Upside Downhoz (Fejjel lefelé), hogy milyen formában, az azonban már megeshet, hogy csak a sorozat részeiből fog kiderülni. Némileg elkeserítő hír, hogy pontos premierdátumot továbbra sem kapott a negyedik évad, mindössze annyit lehet tudni, hogy 2022-ben érkezik, mi azonban már hihetetlenül várjuk.

  Az előzetest itt tudja megtekinteni: 

 • Egyre több hazai híresség osztja meg véleményét a közösségi oldalakon.

  Mihalik Enikő után most Alföldi Róbert is örömmel osztotta meg követőivel, hogy ő is részt vett az ellenzéki előválasztáson, ráadásul még egy szelfit is csatolt a bejegyzéshez. 

  Voltam én is előválasztani. 

  Mindenki nagyon kedves volt. És olyan lelkesült. Úgyhogy eggyel több szavazat van már. Kb. én lehetek a circa 451 554. És eggyel több van már Karácsony Gergelynek is. Süt a nap is... jókedvem lett. 

  – írta a posztban a színész-rendező.

 • Egyetlen akción belül három kötényt adni még a legnagyobbaktól is különleges bravúr. Hát még egy kutyától!

  Márpedig ez történt, amikor a Sloboda Tuzla–Posusje boszniai élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés első perceiben a pályára szaladt egy kis fekete kutya. A technikás kóbor eb megszerezte a labdát, és három játékost is felbőrözött, mielőtt egy pályamunkás fel nem kapta a kutyust, és levitte a pályáról.

  2021-09-26 09 12 59-Window.png
  Fotó: FK Sloboda Tuzla / Twitter

  A mérkőzés különben 1–1-es döntetlennel ért véget, a kutyát pedig elnevezték Dognaldónak. Egyelőre még nem kapott szerződést, de mindkét csapat vezetősége fontolgatja, hogy leigazolják.