Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Meg is van a 2023-as nyári szezon trendje?

  Saját kollekciót dobott piacra a Tommy Hilfiger égisze alatt Shawn Mendes a héten, ennek apropójából pedig interjút is adott az énekes. Mikor kedvenc darabjairól kérdezték, meglepő választ adott: 

  „Szeretem a haspólót is. Elképesztően szépek. Remekül nézek ki a pasikon” – kezdte a popsztár, aki arra bíztatja férfitársait, bújjanak nyugodtan rövidebb szabású felsőkbe.

  „Szóval ne féljetek felhúzni őket, srácok. Jól néznek ki” – jelentette ki Mendes, aki könnyen lehet, hogy ezen mondatával új trendet indított el.

 • Spoiler: nem lett lánykérés a dologból.

  Rendőrök szálltak ki csütörtök este Rihanna Beverly Hills-i birtokára, mivel belógott oda egy férfi. A Dél-Karolinából érkezett, élénkpiros melegítőt viselő idegen nem csak véletlenül tévedt a várandós énekesnő telkére, a Page Six értesülései szerint komoly céljai voltak:

  meg akarta kérni Rihanna kezét.

  Nos, terve nem jött össze, és nem azért, mert a popsztár kikosarazta őt. Még előtte észrevették ugyanis a személyzet tagjai, így végül a rajongó a zsarukkal randevúzott Rihanna helyett.

  Mivel csak a ház felhajtójáig jutott, így az a légyott is rövidre sikerült, a kihallgatás után a betolakodó megszabadult a bilincsektől, és elengedték őt a rendőrök.

 • A szerelmesek nyár óta alkotnak egy párt.

  Több hónapnyi találgatás után ősszel (Instagram-) hivatalossá vált, Dárdai Blanka és L.L. Junior között nem csak munkakapcsolat van, a két énekes egy párt alkot. Bár a szerelmesek azóta többször is mutattak pillanatképeket magánéletükből, eddig még rendezvényen nem láthattuk közösen őket – csütörtök este azonban együtt érkeztek a Women of the Year-díj-átadóra.

  Ez az első nyilvános megjelenésünk közösen. Azért döntöttünk a Glamour-gála mellett, mert Blanka jelölt a legjobb énekesnő kategóriában, és szeretném támogatni, szeretnék mellette lenni

  – mesélte L.L. Junior a Blikknek, aki kedvesével a napokban tért haza egy hosszabb dominikai kikapcsolódásról.

  „Fantasztikusan éreztük magunkat Dominikán, nekem ez inkább nyaralás volt, de természetesen azért dolgoztam is. Nem tudjuk, szeretnénk-e visszamenni, egyelőre biztosan nem, de jövőre ki tudja… Könnyen lehet” – nyilatkozta Dárdai, aki a jövőben mindenképp szeretne közös dalt készíteni párjával.

 • Most saját bevallása szerint cölibátusban él a filmes.

  Bár ősszel egy egész ország előtt próbált párra lelni Árpa Attila, végül a Tv2 társkereső műsora nem járt sikerrel, nem lett szerelem A Nagy Ő-ből. A filmes utána többször is arról beszélt, valószínűleg feszített tempójú élete miatt sem találta még el Ámor nyila, de akkor még bizakodott benne, hogy valahol vár rá az igazi.

  Mostanra kicsit megváltozott a hozzáállása a dolgokhoz.

  „Nincs magánéletem, egyáltalán nincs. Annyira, hogy még szinglinek sem mondhatom magam. Egyszerűen nincs késztetésem arra, hogy párkapcsolatban éljek” – kezdte a Borsnak Árpa, aki nemrég a Tinderen még bepróbálkozott, de gyorsan véget ért az online társkeresős karrierje.

  Három nap után letiltott a rendszer, mert kamuprofilnak jelölték meg az oldalam. Nem is bánom. Aztán, ha meglátok egy csinos nőt a közösségi médiában, eszemben sincs ráírni, nem akarok ismerkedni. Nem vonz egy új ember és az ő új szokásai, a rigolyái, a megismerés izgalma. Másképpen töltődöm most. Kimondhatjuk, cölibátusban élek

  – jelentette ki a filmes, aki inkább kislányával vagy barátaival tölti szabadidejét.