Csongor
0 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Gyűlölet vagy káromkodás, az itt a kérdés! Szombaton, azaz holnap ismét jelentkezik az Index arútluK, a kultúra rovat podcastja, és a téma ezúttal is izgalmas: miért és mikor lett káromkodással, gyűlölettel teli a közbeszéd.

 • Úgy látszik, valamiért ez a sláger téma Amerikában, pedig épphogy megválasztották Joe Bident. Valahogy mégis most kezdtek el mozgolódni a celebek, hogy ők is keményen politizálni akarnak.

  Így tett Matthew McConaughey is, aki most Texas állam kormányzójának készül. Közösségi oldalain pedig elég erősen felvette ezt a szerepet. Ha így folytatja, a végén még tényleg kormányzó lesz. Közben Dwayne Johnson is már olyanokat nyilatkozik, amik alapján egyre közelebbinek tűnik az az idő, amikor tényleg elindul az elnöki a választásokon, mint elnökjelölt.

  És itt van még valaki, aki szintén kormányzónak készül. Nem lesz kihívója McConaughey-nek, mivel ő Kaliforniában fog indulni a posztért. Schwarzenegger után újabb híresség, sőt, sportoló lehet az állam élén. És most már el is áruljuk, hogy nem másról, mint az egykori olimpikonról, akinek két igen sikeres és népszerű Jenner lányt is köszönhetünk. Igen, Caitlyn Jenner indul a kormányzói posztért.

  A politikai elemzők még nem kezdték el boncolgatni a témát, de nagyjából meg lehet jósolni, hogy elég kevés rá az esély, hogy Jenner végül tényleg betöltse a kormányzói tisztséget. Egyszerűen nincs akkora támogatottsága. Persze ez alakulhat még, de jelen pillanatban ez még csak egy jó/rossz vicc - talán. 

  (perezhilton)

 • Már rengeteg mindennek van saját napja, miért is maradna ki a pacsizás?!

  pacsi.png
  Fotó: youtube

  A pacsi, leszámítva a jelen időszakot, olyan pozitivitással tölti el az embert, mint a csokoládé, sőt talán még többet is jelent. A pacsi az elismerés, a gratuláció, és a pozitívitás kimutatásának egyik legfőbb mozzanata, a sportban, munkában és persze a hétköznapokban. Az NBA sem hagyhatta ki az ünnepet, meg is osztottak egy rövid kis videót a hivatalos Facebook-oldalukon, pár meg nem valósult pacsiról. Láthatjuk, hogy nem mindig jön össze a kért pacsi, de 

  a játékosok szemfülesen megoldják, és maguknak adnak egy vigasz pacsit, hogy mégse legyen annyira ciki a hoppon maradás pillanata.

  Emlékezzünk vissza az Így jártam anyátokkal Barney karakterének legendás pacsijaira, aki órákig képes volt fenn tartani a kezét, amíg valaki meg nem szánta egy szánalom pacsival. Mindenkinek utólagosan is boldog pacsi világnapot kívánunk.

 • Katy Perry egyértelműen arról híres, hogy bármilyen külsőt magára ölthet, azt magabiztosan tudja viselni. Az énekesnő jelenleg az American Idol műsorban zsűrizik, ahol minden héten máshogy néz ki. Pár napja például egy hosszú sötétbarna parókát kapott, amit aztán Instagram-követőivel is megosztott, akik nem győzték dicsérni a kommentszekcióban.

  Egyedül az énekesnő férjét(?) nem nyűgözte le a látvány, aki csak ennyit írt a kép alá:

  Bébi, kifogytunk a zabtejből.

  Lehet, hogy csak az elhíresült reggeli rutinjához hiányzott egy hozzávaló, de úgy tűnik, a hírességek 2021-ben már a bevásárlólistát is Instagram-kommentekben beszélik meg.

  (Forrás: Indy100)