Kornélia
-1 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • New Jersey-ben készült az a videó, amelyen két őzet láthatunk, amint két lábra állva szinte „cicaharcot” imitálnak.

  Capture.PNG
  Fotó: ViralHog / YouTube

  A szokatlan jelent közben az egyikőjük, vélhetően a hím,

  még az agancsát is elvesztette.

  A videóból nem derül ki, hogy végül ki nyerhette a párbajt, de a készítője szerint pár percig tartott a viadal, majd mindketten elsétáltak, mintha mi sem történt volna.

  Ön kinek szurkol?

  • 45
   Nekem mindegy, csak hagyják abba a verekedést.
  • 4
   A hímnek.
  • 4
   A nősténynek.
 • mackomama.png
  Fotó: TV2 / Mokka

  Mackónak öltözve utazgat egy néni Budapesten, ezzel okozva örömet az utastársainak. A maci sapkát és maszkot az unokájától kapta ajándékba.  

  Ezt a nehéz helyzetet egy kis vidámsággal, egy kis humorral ellensúlyozzuk. És, mint tudjuk a nevetés az immunrendszerünket erősíti. Tehát, ez gyakorlatilag egy prevenció a koronavírus ellen. 

  - árulta el a néni. 

  Éva néni egyébként 68 éves, ebből 23 éve gyűjt mackókat, amivel a lakása is tele van. Ez idő alatt már közel 5000 maci gyűlt össze.

 • Még januárban változtatta meg az Amazon az eredeti bevásárlókocsi formájú logóját egy olyan új dizájnra, amelyen sokak szerint egy Adolf Hitler bajuszához feltűnően hasonló vizuális elem látható egy mosolygó szájhoz hasonlító ábra felett.

  Az eset nagy port kavart és sokan követelni kezdték, hogy a cég sürgősen változtassa meg a logót. A techóriásnak viszont ennyi ideig tartott, mire végre megváltoztatta a tömérdek visszajelzés alapján a logót egy újabbra, amely már nem hasonlít a náci diktátorra.

  Az Amazon azt nyilatkozta a BBC News-nak hogy az első ikont néhány országban először kipróbálták, mielőtt a változtatás megtörtént volna.

  A Coley Porter Bell márkaügynökség vezérigazgatója, Vicky Bullen arról beszélt, hogy bár az Amazon a logón a csomagszalag formáját akarta visszaadni, de mégsem volt szerencsés megoldás ez az ábra, mert túlságosan is hasonlít Hitler bajszára.

  Ez a forma örökre beleágyazódott a tudatalattinkba és nem a legjobb hatást éri el vele egy olyan cég, amely elvileg „házhoz hozza a boldogságot”.

  - nyilatkozta Bullen.

  Természetesen az ikont Twitteren szanaszét trollkodták, az egyik megjegyzés szerint például ez a logó

  „a HARMADIK legjobban letöltött logó lehetett a BIRODALOM szekcióban”,

   valaki más pedig arról írt, hogy az ikon számára egy

  „boldog kicsit Adolfot”

   idéz.

  Az Amazon értette a tréfát, de nem szerette és az új logón már nincs ott a Hitler-bajusz forma.

 • Mihalik Enikő annak ellenére, hogy nem szégyenlős típus, a magánéletével kapcsolatban kevésbé kitárulkozó alkat. De most Youtube csatornáján pótolta a hiányt és válaszolt a rajongók kérdéseire.

  A videóban többek között szóba kerül az is, hogy már gyerekkorában sem volt szégyenlős. Míg a barátnői már nőiesedtek, addig nála még nyoma sem volt a kamaszodás testi jeleinek, ezért nem is volt hajlandó melltartót venni, és egy szál tangában rohangált a Balaton parton nagypapája legnagyobb megdöbbenésére. Ezenkívül kiderült még, hogy van egy titkos tetoválása a szájában, ami egy trágár szó. 

  Viszont a 33 éves modell nyíltságát és közvetlenségét a legjobban az a válasz foglalja össze, amit arra a kérdésre adott, hogy mi motiválja akkor, ha nincs kedve edzeni? 

  Tulajdonképpen az, hogy valószínű az edző előre ki van fizetve. 

  Az összes kérdést és választ, Mihalik Enikő csodálatosságát és szuggesztív macskáját itt tekintheti meg: