Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Március 17-tel kezdetét vette a 33 éves énekesnő Eras Tour névre keresztelt koncertkörútja, melynek legelső állomása Arizóna volt. A popsztár fellépéseire rekordgyorsasággal fogytak el a jegyet hónapokkal ezelőtt, és természetesen a közösségi médiában is áradoznak róla a rajongók, köszönhetően nemrég megjelent dalának. Elon Musk Twitterén is fáradhatatlanul dicsőítik kedvencüket a rajongók, sőt, az egyik felhasználó posztjához váratlanul maga a Tesla vezérigazgatója is becsatlakozott.

  Taylor Swift a mi királynőnk, és aki nem ért egyet, az ki lesz rúgva az internetről.

  – írta az énekesnő rajongója, amely tweetre Musk is reagált a maga sajátos stílusában:

   A limbikus rezonancia képessége egészen egyedülálló.

  – jegyezte meg Elon Musk alig egy óra múlva. A limbikus rezonancia jelentése röviden két ember közötti mély érzelmi és fizikai kapcsolatot jelent, ami egy elég bizarrul megfogalmazott bóknak számít bárkinek.

  Must ezt követően Taylor Swift hivatalos Twitter profiljának egyik bejegyzéséhez is hagyott egy kommentet. Az énekesnő egy fotómontázst osztott meg a legutóbbi koncertjéről, amihez az 51 éves techmilliárdos egy cigi emojit kommentelt. A rajongók ebből annyit szűrtek le, hogy ezalatt annyit ért, hogy Swift olyan forró (az amerikai szlengben: dögös vagy szexi) hogy szinte már füstöl.

  A Teslaconomics ezután egy fotósorozatot osztott meg Elon Musk és Taylor Swift képeiből, amihez a következő kérdést tették fel: „Mit gondoltok, cuki párost alkotnának?”. A Twitter fejese erre már csak egy nevetős fejjel tudott reagálni.

  (via Ladbible)

 • A Blikk vendége volt a napokban Lakatos Levente és Kelemen Anna, akinek az utóbbi időben látványos súlycsökkenésével is foglalkozott a média. A celeb akkor azt nyilatkozta, részben az orosz–ukrán háború miatt 43 kilósra fogyott, nem nagyon eszik, és ezen nem is szeretne változtatni, ugyanis érdekli, mikor jut el oda, hogy beszédzavara, rosszullétei legyenek a szénhidrátmegvonás miatt.

  Mint most kiderült, a szőkeség azóta is vesztett súlyából, de nem igazán zavarja, sőt.

  „Életben vagyok, mert ugye az volt a lényeg, hogy meg fogok halni. Hát előbb-utóbb igen. Túlértékeljük az életet. Velem nem történnek a dolgok véletlenül, tudatos volt a fogyás. Sokan mondják, hogy kicsit túl vékonynak találnak, de én nem találom magam annak” – kezdte Kelemen, aki kijavította a műsorvezetőket, miszerint már nem 7,4 kiló zsír van rajta, hiszen azóta eltelt egy hónap, és még többet fogyott.

  „Már azért kevesebb. Én most így vagyok jól, ez egy életmód.”

   Az egykori playmate-et egyébként a súlya mellett a családalapítás gondolata is foglalkoztatja mostanában. A napokban arról beszélt, kissé magányosnak érzi magát, mert jelenleg csak testiségen alapuló kapcsolatai vannak, de hiszi, hogy még rátalálhat egy törődő férfira.

 • A hercegi pár gyermekei napról napra egyre jobban hasonlítanak szüleikre.

  Angliában nem május elején, hanem a nagyböjt negyedik vasárnapján tartják az anyák napját, ami idén március 19-re esett. A jeles alkalomról nem feledkezett meg a walesi hercegi pár sem, Katalin és Vilmos hivatalos Instagram-oldalán két fotó jelent meg ennek apropójából: az egyiken három gyermeke társaságában, egy fán ücsörögve látható a hercegné, míg a mellette lévő kép egy Lajos herceggel való játékos pillanatot örökít meg.

  A kilencéves György, a hétéves Sarolta és a pár legkisebb gyermeke, a hamarosan ötödik születésnapját ünneplő Lajos egyébként valóban úgy nőnek, mint a gomba – egy-egy friss fotót látva a rajongók mindig meglepődnek, hogy rohan az idő.

 • Álmában sem gondolta volna, hogy ez történik majd vele 47 évesen.

  molnaranikoo
  Fotó: instagram

  Fenekestül felfordult Molnár Anikó élete mindössze egy hónap leforgása alatt. Mint ismert, a celeb nemrég elindította saját OnlyFans-oldalát, ahová erotikus fotókat tölt fel magáról. Bár az egykori VV-szereplőnek voltak eleinte kétségei, a jelek szerint nagyon is jó döntést hozott, hiszen fiókja egy hét után bekerült a tartalomkészítők top 1,1 százalékába, a napokban pedig újabb mérföldkőhöz ért, hiszen már a felhasználók legnépszerűbb 0,45 százalékba tartozik.

  Molnár erről is szót ejtett friss Instagram-bejegyzésében, ahol az elmúlt négy hét támogatását köszönte meg rajongóinak.

  „Szinte órára pontosan ma egy hónapja, egy hirtelen jött ötlettől vezérelve belevágtam egy teljesen új dologba, melyről én magam sem tudtam, hogy s mint működik, menni fog-e, képes leszek-e mindennap foglalkozni vele a civil munkám mellett, hogy ki mit fog szólni hozzá, hogy hogy hogy, reggelig sorolhatnám, mennyi kérdés kavargott a fejemben” – kezdte posztját a celeb, hozzátéve: a hite mellett a bátorsága és kíváncsisága vitte őt előre.

  Egy hónap telt el. Ez idő alatt egy csapat lettünk. Bekerült az oldalam a világ legeredményesebb oldalai közé. 47 évesen álmomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz. Hogy nem fog érdekelni mások véleménye. Mert a legfontosabbak mellettem vannak, tudják és értik a miérteket, és hogy ez nem az, ami miatt lehajtott fejjel kellene járnom az utcán. És ez az, ami erőt ad a folytatáshoz

  – fogalmazott Molnár, aki azoknak is hálálkodott, akik ellene vannak, mivel véleménye szerint általuk erősödik napról napra.