Ida
6 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Reggeli hastánccal melegítettek a Bajnok lányok.
  Reggeli hastánccal melegítettek a Bajnok lányok.

  Nem szerették volna elbízni magukat a Bajnokok miután legyőzték a törökök csapatát, ezért már kora reggel egy sajátos hangulatfokozással indították a napjukat. Leginkább a lányok kerültek a főszerepbe, ugyanis egy laza hastánccal igyekeztek felpörgetni magukat és fiúkat is. 

  A fiúk közül amolyan kétlábonjáró zenegépként, állandó hangulatfelelősként Jósa Dani BMX bajnok követett el mindent azért, hogy segítse a lányokat, akik közül többen csapattársuk énekén és mozgásán jókat derültek, hiába nem lehet mindenben jó az ember. A hastáncban leginkább a labdarúgó bajnok Ujvári Izabella jeleskedett, ez több fiúnak is felkeltette az érdeklődését és ráfokuszáltak Iza szexi idomaira. 

 • 172241737 367682211153289 1243400456883163131 n

  A Sokkal több mint testőr első része még négy évvel ezelőtt debütált a mozikban, ami már a két főszereplő nevéből könyvelhető volt, hogy robbanni fog a poén bomba. Jó ideje nem adtak a készítők hangot a filmről, hogy mikor láthatunk belőle pár képkockát, ez a hallgatás most megtört, hiszen nem csak előzetest, hanem egy hivatalos plakátot is kaptunk a Sokkal több mint testőr 2. (Hitman's Wife's Bodyguard) című filmhez.

  A történet kereken 4 évvel az előző után játszódik. Hősünket a mai napig kísérti a múlt, amikor Darius (Samuel L. Jackson) karakterének a testőre volt. Ezért a pszichológusa elküldi pihenni a már leszerelt testőrt, ahol rátalál Darius felesége, Sonia (Salma Hayek) és ismét belekerül az öldöklés közepébe.

  A filmben nem csak a címben felsorolt három nagyágyú fog szerepelni, hanem Antonio Banderas és Morgan Freeman is tiszteletüket teszik majd az alkotásban. A film bemutatója június 17-én lesz, szóval addig érdemes a rekeszizmokat megedzeni a nevetésre.

 • Puskás-díjat aligha fog kapni, de az emlékezetes gólok 2021-es toplistájára biztosan felkerül az az északír futballista, aki a félpálya közeléből talált a kapuba. Fejjel.

  Martín Palermo a Boca Juniors mezében
  Martín Palermo a Boca Juniors mezében
  Fotó: LatinContent / Getty Images Hungary

  Mintegy 35 méterről fejelt gólt az ír élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Glentoran FC csatára. Rory Donnelly szerezte a sereghajtó Dungannon Swifts ellen 20-ra megnyert bajnoki mindkét gólját, egyik közülük igen emlékezetesre sikerült: a kezdőkör közeléből stukkolt a hálóba.

  Kísértetiesen hasonló volt ez a találat Martín Palermo góljához: a Boca Juniors gólrekordere 2009-ben a Vélez Sarsfield ellen fejelt 40 méterről a kapuba. A szenzációs gólhoz tökéletes párosítás Horti Gábor kommentárja:

 • A színésznő a mostani Jóbarátok forgatásán árulta el kollégáinak a nagy hírt, hogy egy mexikói kislányt készül örökbe fogadni. Természetesen Courteney Cox és Lisa Kudrow már tudott a dologról, hiszen hárman már több mint 20 éve legjobb barátnők. A csapat másik fele, Matthew Perry, Matt LeBlanc és David Schwimmer mit sem sejtettek az egészről, de velük együtt az egész stáb osztozott az örömben, sőt, Courteney Cox már a babavárót is elkezdte szervezni.

  Jennifer Aniston
  Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

   Aniston már évek óta az egyik legfőbb támogatója a Casa Hogar Sion árvaháznak és egész életében szívén viselte a család nélküli gyermekek sorsát.

  Jennifer Aniston, úgy szerette volna elmondani a hírt, amikor mindannyian együtt vannak, mert már nem tudja rendszeresen tartani a kapcsolatot mindenkivel. Az adoptálási folyamat ha minden jól megy, júniusra befejeződhet, így a nyáron hivatalosan is szülői teendők elé néz majd a színésznő.

  -nyilatkozta a Mirrornak egy forrás

  Remélhetőleg hamarosan érkezik egy megerősítés a színésznőtől a hírre.

  A Jóbarátok egy órás epizódjának forgatását nemrégiben befejezték, így remélhetőleg hamarosan a nagyközönség is láthatja a híres találkozást.

  (Forrás: Mirror, Closer)