Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagyszabású elképzelései lettek volna.

  GettyImages-89022926
  Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

  A Szenegálból származó énekes, művésznevén Akon, New Yorkban adott interjút a TMZ-nek, és annak a koncepciójáról mesélt, amit ő és MJ találtak ki annak idején, mégpedig, hogy egy sor zenei egyetemet hozzanak létre Akon szülőföldjén. A zenész azt is elmesélte, hogy ő és Michael hangszerekkel, létesítményekkel és zeneipari útmutatásokkal szerették volna felvértezni a diákokat, hogy tökéletesre csiszolhassák képességeiket.

  Akon és Jackson közösen egyetértettek abban, hogy Afrikában rengeteg felfedezetlen tehetség volt, és van mind a mai napig. Sajnos a pop királyának 2009-ben bekövetkezett váratlan halála keresztül húzta ezeket a számításokat, mielőtt Akonnal közösen elkezdhették volna az iskolák építését, de az énekes azt mondta, hogy ezt az álmot még mindig szeretné megvalósítani a jövőben.

  via (TMZ)

 • Pontosabban Wakanda ellenfele, Namor mutáns lesz, amit az őt alakitó Tenoch Huerta nemrég megerősített egy Empire-nek adott interjú során.

  párducka
  Fotó: Instagram

  A karakter az első Marvel-hős, aki 1939-ban debütált, és a képregényekben is mutánsnak számít. Ez ugyebár azért is fontos, mert az X-men is csatlakozni fog az MCU-hoz, és Namor csak egy újabb lépés afelé, hogy ténylegesen megérkezzenek a mutánsok a képernyőkre.

  Az Őrület multiverzumában már X-Professzor is megjelent, aki az X-Menek vezetője, de a Miss Marvel sorozat főszereplőjéről is kiderült, hogy hordozza magában azt a bizonyos gént.

 • Nevet keresnek az állatkerti kislajhárnak, aki még anyjával cipelteti magát, de már szilárd táplálékot is eszik.

  A nagyközönség szavazhatja meg az Állatkert honlapján, hogy Diego, Mateo vagy Nico legyen-e a Pálmaházban cseperedő kislajhár neve. Lili, az anyaállat már több kölyköt is sikeresen felnevelt, sőt, ő maga is Budapesten született.

  A Budapesti Állatkert Pálmaházban lakó kétujjú lajhárok (Choloepus didactylus) családi életéről akár folytatásos családregényt is lehetne írni, hiszen rendszeresen megörvendeztetik a látogatókat újabb és újabb kölykökkel. A legutóbbi jövevény még júliusban született, de az első hetekben, hónapokban még nem sokat láthatott belőle a nagyközönség. Mostanra egy kis szerencsével már jól meg lehet figyelni, sőt, az Állatkert nemrégiben egy kisfilmet is közzétett a most már csaknem három hónapos apróságról.  

  Lili, az anyaállat, aki már fél tucat kölyköt nevelt fel sikeresen, maga is a Budapesti Állatkertben jött a világra, sőt mi több, még az ő anyukája, vagyis a mostani kicsi nagymamája, a 29 éves Banya is tagja a csoportnak. Az apukát Zippónak hívják, ő azonban szeptember eleje óta már az Amszterdami Állatkert lakója.

 • Jennifer Aniston a The Morning Show forgatásán járt Jon Hamm társaságában New Yorkban.

  anistom
  Fotó: Instagram

  A Just Jared fotói alapján arra lehet következtetni, hogy a páros egy olyan jelenetet forgatott épp, ahol Porschéjával megáll színésztársa mellett. Hamm egyébként nemrég csatlakozott az új évadhoz.