Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Menyasszony lett Lana del Rey, tudta meg a Billboard. Az énekesnő mindössze pár hónapja alkot egy párt Evan Winikerrel, aki a közelmúltban kérhette meg szerelme kezét, valószínűleg azzal a gyanús gyűrűvel, amit már a március elején tartott Billboard Women in Music gálán is kiszúrtak del Rey ujján.

  A napokban új albummal jelentkező énekesnő és újdonsült vőlegénye kapcsolatáról nem sokat tudni, de mivel a 29 éves Winiker is a zenei szférában dolgozik (egészen pontosan producer), és több közös ismerőse, munkatársa is van del Rey-jel, nagyon valószínű, hogy így találtak egymásra. Nyilvánosan is párszor látták csak őket, igyekeznek a médiától óvni magánéletüket.

 • Ennyire valószínűleg nem lesz szüksége.

  Egy angol férfi balul elsült online rendelésén mosoly most a Twitter. A @ChrisArnoldInc nevű felhasználó posztja már 2,6 millió megtekintésnél jár, ebben arról számolt be, hogy édesapja véletlenül 60 darab olvasószemüveget vett magának, mert félrenézte a mennyiségnél a számokat. Az ironikus történhez szemléltetésképp egy humoros fotót is csatolt, ezen a férfi 12 doboznyi szemüveg társaságában ücsörög, fia pedig utólag megjegyezte, ha valaki érdeklődne, 59 darab eladó olvasószemüvegük van.

   (via RTL)

 • Egy kaliforniai farmon mondta ki a boldogító igent a színésznő.

  Tavaly márciusban megházasodott Bonnie Wright, a Harry Potter-filmek Ginny Weasleje, a 32 éves színésznő azonban csak most mutatott elsőként képeket a nagy napról.

  Wright és szerelme, Andrew Locolo egy kaliforniai farmon kötötték össze életüket,  egy bohém tematikájú, szűk körű esküvőn.

  „Azt akartuk, hogy meghitt legyen, hogy az emberek nyugodtnak és a jelenben érezzék magukat” – nyilatkozta a filmsztár, aki a fotók tanúsága szerint két szűk, klasszikus szabású ruhát viselt a jeles eseményen.

 • Mexikóból jelentkezett be a tévés.

  Napi rendszerességgel jelentkezik be Mexikóból, az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát! forgatásáról Ördög Nóra. A tévés egyperces vlogokat tesz közzé Instagram-oldalán, ahol beszámol napjáról, legutóbb pedig az elmúlt másfél hét tanulságait összegezte.

  1. Nagyjából ennyit bírok a családom nélkül. (Mindjárt jönnek.)

  2. A biztonság otthon olyan magától értetődő. Itt dolgozni kell érte.

  3. Soha ennyiszer nem írtátok le, milyen ronda vagyok smink nélkül. Köszönöm, már felfogtam. Legyek akkor én az élő példa, hogy mennyit számít akár csak egy kicsi smink is! 

  – írta bejegyzése alá a műsorvezető, hozzátéve: ez volt az első pihenőnapja, olyankor pedig „az ember nemcsak a bőröndjeit rendszerezi, hanem a gondolatait is”.