Emma
5 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1205136267
  Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

  A Grace Klinikából és a Megszállottak viadalából ismet színésznő, Sandra Oh jelentette a rendőröknek, hogy eltűntek az ékszerei. Oh hónapokig nem tartózkodott a lakásban és amikor hazért vette észre, hogy alaposan megcsapantak az ékszerkészletei. A rendőrök megállapították, hogy nincsenek betörésre utaló jelek, viszont sokan voltak bejáratosak a házba, ezért valószínűsíthető, hogy

  belsős munka volt. 

  A több mint 45 millió forint értékű ékszerek azonban másnapra varázsütésszerűen újra megjelentek a színésznő házában, miután a rendőrök kint jártak a helyszínen. Az nem derült ki, hogy vajon valaki visszaszolgáltatta őket, vagy addig is ott voltak csak Oh nem vette észre őket. A lényegen nem változtat a nyomozást lezárták és

  nem gyanúsítanak egyetlen csenőmanót sem lopással. 

  (via: TMZ)

 • Két angol fiatal, Josh Pieters és Archie Manners letesztelték, hogy mennyire szűri ki a hamis hirdetéseket a világ legnagyobb szállásfoglaló oldala, az Airbnb. 

  Mint kiderült: sehogy. 

  Pieters és Manners befotózott  egy nagyon aprólékosan megépített és berendezett babaházat, még egy félliteres palackot és egy bankkártyát is jól láthatóan elhelyeztek a házban.

  Ahogy kitöltötték az adatlapot, és feltöltötték a képeket, a babaház azonnal bérelhetővé vált, és nagyon sokan jelentkeztek, hogy eltölthessenek egy éjszakát a 18. századi kastélynak berendezett játékházban. A bérleti díjat egyébként az átlagos árakhoz igazították, és 36 ezer forintot kértek egy estéért.

  Napokon belül több ezer fontot utaltak át nekik, amit mind vissza is utaltak a gyanútlan bérlőknek. Viszont egyikükkel mindenképpen szerettek volna találkozni, hogy személyesen vallják be neki, hogy átverés áldozata lett. 

  Szerencsére a férfiak jól fogadták a hírt, főleg mivel visszakapták a pénzüket, és egy luxushotelben tölthették az éjszakát. 

  A jó véget ért kísérletet itt lehet megtekinteni:

 • kite.png
  Fotó: Instagram / renoromeu

  Reno Romeu brazil kite-szörfös, amellett, hogy ő tartja a 360 fokos átfordulás világrekordját hét átpördüléssel, most egy szigetet is átugratott. 

  Instagramon osztotta meg a videót a produkcióról: 

   A földről pedig így néz ki egy szigetátugrás:

 • Jim Caviezel leginkább onnan lehet ismerős, hogy ő volt a Mel Gibson által rendezett Passió című filmben Jézus. Persze szerepelt még sorozatban is, de a legnagyobb szerepe tényleg ez volt. És persze egy szereppel nem lehet azonosítani a színészt, mégis érdekesen jött ki ez a dolog. Caviezel egy erősen jobbos konferencián magyarázta el a QAnon legújabb kampányát, ami a gyerekek megmentéséről szólt. Eddig nem is lenne nagy baj a történettel, hisz a gyerekek megmentésében semmi felháborító nincs. Csakhogy a QAnon hívői, követői azért akarják megmenteni a gyerekeket, mert szerintük a gazdag emberek fogva tartják őket, hogy a vérükből kiszipolyozzák az adrenalint.

  Caviezel azt mondta, hogy azért tartanak fogva gyerekeket egyesek, hogy halálra rémisszék őket. Egy gyerek, ha tudja, hogy meg fog halni, akkor ott olyan heves reakciókat vált ki a szervezete, hogy elkezd rengeteg adrenalint termelni. Ezt pedig szépen lecsapolják azok, akiknek erre szükségük van.

  Caviezel szerint ez nagyon kegyetlen dolog, és nem érdemel kegyelmet az, aki ilyet csinál. 

  Ezzel most újabb lendületet kapott ez az összeesküvés-elmélet, ami teljes mértékben kamu. Az, hogy Caviezel is osztja ezeket a nézeteket, az is érdekes. Mondjuk, ahogy a vallás is, úgy ez is hit kérdése, hisz egyiknek sincs tudományos alapja. És az is igaz, hogy láttunk már Xenuban hívő Tom Cruise-t is.

  (Justjared)