Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pedro Pascalnak meggyűlt a baja egy kattogóval a Satuday Night Live promójában.

  pedor
  Fotó: Instagram

  A The Last of Us és a Mandalorian sztárja február 4-én lesz az SNL aktuális főszereplője, amihez egy jópofa előzetest is összedobtak.

  Joel megformálója épp az SNL diszletei között mászkál, amikor ismerős hangot hall, és hamar kiderül, hogy a cordyceps által megfertőződött kattogóval van dolga, amit épp leütne, amikor rászól a stáb, hogy ezt talán nem kéne.

  Egy másik videóban már együtt táncolnak, úgyhogy nagy baj mégsem lett belőle.

  Pascal mellett a Coldplay is fel fog tűnni az epizódban, ami a zenekar hetedik szereplése lesz a műsorban.

 • VV Márió a ValóVilág 11 hatodik párbajának kiválasztottja, aki a legutóbbi adásban megnevezte ellenfelét.

  vvmárió
  Fotó: RTL

  Márió elég keményen elmondta, hogy kit miért vinne ki párbajozni, azonban a választása „testvérére”, VV Danira esett végül.

 • Kevés olyan hányatott sorsú film van, mint a DCU The Flash mozija, elvégre az évek óta készülő film élén a balhés Ezra Miller áll, ráadásul számtalan alkalommal elhalasztották a bemutatót.

  the flash
  Fotó: Northfoto

  Idén nyáron ennek ellenére mozikba kerül a skarlátvörös gyorshajtó, és mellette visszatérnek Michael Keaton és Ben Affleck Sötét Lovagjai is.

  A FUNKO POP figuráknak hála azonban kiderült, hogy ki lesz a film nemezise, illetve két meglepetés szereplőről is lehullt a lepel.

  A figurák alapján ugyanis Gal Gadot Wonder Womanje, és Michael Shannon Zod Táboronoka is felbukkan a filmben, de ha jobban megnézzük a dobozt, látható egy Dark Flash nevű karakter is, aki sanszosan a filmben a bonyodalmakat okozza majd.

  Az alsó sorban felbukkan még a régi Batman ruhából Flash gúnyát varázsolt Flash is, de Ben Affleck és Michael Keaton Denevéremberei is megkapják a maguk kis figuráját, Supergirlről nem beszélve.

  Egy másik fotón a Keaton-féle Batman figura is felbukkan, aki az új Batwingben repked majd.

 • Nem bírja elviselni a gyerekeket, és mint mondja, szerinte ezzel nincs egyedül.

  Tiktok
  Fotó: TikTok

  Felnőttbarát városrészt hozna létre Melbourne-ben egy TikTokker, aki ötletét a videómegosztó platformon mesélte el. A SoyBabie felhasználónevű ausztrál fiatal szerint kéne egy olyan kerület, ahová nem tehetik be a lábukat gyerekek, csak és kizárólag felnőttek. 

  „Elegem van abból, hogy elmegyek ide-oda, és mindenhol sikító gyerekek vannak” – kezdte a nő, hozzátéve: a gondolat akkor fogalmazódott meg benne, amikor az uszodát sem tudta már rendesen használni, mivel a kicsik (a két gyerekmedence ellenére) az úszósávban ugráltak a vízbe.

  „És ez oké, mert mindenhol megengedik nekik. Úgy érzem, az olyan ördögi embereknek, mint én, akik utálják a gyerekeket, lehetne egy saját külvárosi részünk, ahol zavartalanul és csendben ellehetnénk.”

  A lány szavai eléggé megosztották a felhasználókat: néhányan azt javasolták neki, költözzön nyugdíjasotthonba vagy az Antarktiszra, ha ilyen nagy nyugalomra vágyik, míg mások (köztük sok szülő is) arról írt, jogos a felvetés, mivel nekik is jobban esne, ha nem mindenhol gyereksírás venné őket körül, főleg, ha egyszer épp kiszakadnának az otthoni közegből. 

  @soybabie__ I know im evil but theyre SO loud please i want peace and quiet are there adults only pools in melbourne?? #fyp #kidfree #childfree ♬ original sound - Baby Soja

  Ön támogatná a gyerekmentes városrészek bevezetését?

  (via 24.hu)