Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem csak fia tesz róla, hogy mindenki róla beszéljen.

  Maye Musk számára nem volt ismeretlen terep a fürdőruhás szereplés, hiszen tavaly a Summersalt fürdőruhakampány reklámfilmjében szerepelt, a hatvanas-hetvenes években pedig nagy sikereket ért el a modellszakmában. Elon Musk édesanyja lesz a legidősebb modell, aki a csütörtökön megjelenő Sports Illustrated éves fürdőruhás számának címlapján szerepel majd. Több mint 50 éve foglalkozik modellkedéssel, de sohasem tartották fürdőruha-modell alkatnak, így először nehéz volt meggyőzni, de nagyon boldog, hogy elvállalta a megbízást.

  Szerencsére nem volt tükör, így nem láttam, hogy nézek ki, de amikor kijöttem az öltözőből, mindenki azt mondta: „Hűha!” Úgy mászkáltam, mint egy tinédzser

  – nyilatkozta Musk a New York Postnak.

  Reméli, hogy a magazinban való szereplése segít újradefiniálni az öregedésről és a strandformáról alkotott véleményét és hozzáállását az embereknek.

  A nőkről általánosan elmondható, hogy félnek az öregedéstől és attól tartanak, hogy nem fognak jól kinézni fürdőruhában. Szeretnék példát mutatni nőtársaim számára, hogy merjenek szabadabban öltözködni és ne aggódjanak mások véleménye miatt.

 • Johnny Depp ügyvédje elárulta, hogy mi az oka annak, hogy a színész egyre sem nézett rá a tanúk padján ülő ex-feleségére, holott három napig ott volt előtte.

  Képkivágás
  Fotó: Instagram

  Camille Vasquez legutóbb Amber Headnek szegezte a kérdést.

  "Mr. Depp egyszer sem nézett önre a tárgyalás alatt?

  Mire Heard: "Nem vettem észre, hogy rám nézett volna."

  "Tudja jól, hogy miért nem néz önre. Megmondta egyszer, hogy soha többé nem fog a szemébe nézni" - mondta a tárgyalóteremben az ügyvéd a színésznőnek, aki harmadik napja ül a tanúk padján.

  Depp ügyvédje az egykori páros egy 2016-os veszekedésére utalt ezzel, amiben a következő párbeszéd hangzott el közöttük:

  Heard:  "Csak hozzád akarok érni. Meg akarlak ölelni."

  Depp: "Mindazok után, amiket mondták nekem? Soha nem leszek számodra semmi. Soha többé nem nézhetsz a szemeibe."

 • Megan Fox és kedvese, Machine Gun Kelly egyébként sem az emberek kedvencei, és egy nemrég előkerült beszélgetés sem fog ezen mostanában változtatni.

  Megan
  Fotó: Instagram

  Történt ugyanis, hogy a sztárpár a Music Awards díjátadóra kapott meghívót, minek alkalmából Megan Foxnak külön terveztek egy kék, testre feszülős ruhát.

  Megan maga posztolta ki az ezután lezajlott beszélgetést a stylisttal, ahol feltette a kérdést:

  "Drága volt ez a ruha? Mert vágtunk rajta alul egy lyukat, hogy tudjunk szexelni benne."

  Mire érkezett a válasz:

  "Gyűlöllek. de megjavítom."

 • A 23 éves Connor nem mindennapi módját választotta a szálláskeresésnek, de úgy néz ki sikerrel járt.

  Twitter / @paulacrz__
  Twitter / @paulacrz__

  Szerda este az Európa-liga döntőjében a Glasgow Rangers az Eintracht Frankfurt ellen lép pályára Sevillában. A finálé estéjén egy átlagos szoba ára meghaladhatja akár a 600 eurót is, az utazás költségeivel és a meccsbelépővel együtt pedig egy kisebb vagyont kell kiadnia a legnagyobb fanatikusoknak, hogy láthassák kedvenceiket.

  Egy skót Rangers-rajongó nem szeretett volna rövid úton a csőd szélére kerülni, ezért egy zseniális ötlettől vezérelve a népszerű társkereső alkalmazáson igyekezett szállást találni magának. Profilját az Igazából Szerelem című filmben látott módszer alapján készítette el, papírlapokat tartott maga elé, ahol a következőket írta spanyolul:

  Szia, hölgyem! A nevem Connor, Rangers-szurkoló vagyok és kétségbeesetten keresek szállást Sevillában, a döntő idejére. A szállodák ekkorra több, mint 600 euróba kerülnek, így ha van egy szabad ágyad vagy kanapéd, amin aludhatok, az nagy segítség lenne. Kész vagyok fizetni is a szolgáltatásodért. Köszönöm, hajrá Rangers!

  — zárta sorait.

  Az ötletes szálláskeresést pedig siker koronázta, úgy néz ki Connor talált magának alvóhelyet szerda estére. Nagy kérdés, hogy egy esetleges Rangers siker esetén igénybe fogja-e venni az alvóhelyet, vagy inkább beleveti magát a spanyol éjszakába.

  (via Glasgow Live)