2024. június 20. 15:00
Szlovénia
Szerbia
Fussballaréna München II. forduló
2024. június 20. 18:00
Dánia
Anglia
Frankfurt Arena II. forduló
2024. június 20. 21:00
Spanyolország
Olaszország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Folyamatosan azon dolgozik a fiatal, hogy a legjobb formáját hozza.

  MG 3926
  Fotó: Németh Kata / Index

  Gáspár Győző idősebb lánya, Gáspár Evelin jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg az utóbbi években, amely nehéz munkával megszerzett eredményre máig büszkeséggel gondol. Most a Storynak adott interjút, melyben arról is beszélt, hogy gyakran érik még kritikák a kinézete miatt, holott rengeteg dolgozott azért, hogy végre bátran mutatkozhasson bikiniben.

  Gyerekkorom óta képernyőn vagyok. Tudom, sokan nem kedvelnek. Vannak, akik egyenesen utálnak. Rengeteg sértő dolgot is mondtak már rám az évek alatt. Ezekre régóta nem reagálok, szinte el sem érik az ingerküszöböm. De amikor a testem miatt bántanak, amivel rengeteg munkám volt, az megérint

  – vallotta be a lapnak Gáspár, aki családjával nemrégiben Cipruson nyaralt, ahol rengeteget jelentett számára, hogy olyan bikinit vehetett fel, amilyet csak akart.

   Mint mondta, a közösségi oldalán érkeztek olyan hozzászólások, amelyek szerint „undorító”, de nem gondolja normálisnak, hogy emiatt plasztikáztatnia kellene. A 30 éves lány három éve jár egy feszesítő testkezelésre, amivel szép eredményt értek el, ezért igazságtalannak tartja a sok kritikát.

  Van előtte és utána fotóm, bődületes a különbség. De nem fogom magam alsóneműben mutogatni. Ha már ezekért a bikinis képekért is szétszedtek, hogy mennyire ronda a bőröm, mit mondanának arra... Szerencsére sokan vannak, akik szerint nincs mit takargatnom. Büszke lehetek magamra és arra, hogy nem rohantam egyből plasztikáztatni. Illetve arra, hogy természetes maradtam.

  Gáspár a testkezelésekről elmondta, hogy kifejezetten fájdalmas, de szükségesnek érzi, akárcsak azt, hogy megfelelően étkezzen és edzésekre járjon.

  Teljesen más ember vagyok, mióta életmódot váltottam. Ha csak azt nézem, hogy sokáig én voltam apuci kislánya, ültem a magas lovon, nos ebből az attitűdből semmi sem maradt. Megszenvedtem a testemért, ami lelkileg is hatott rám.

  idézi a Blikk Gáspár Evelint, aki sosem érezte magét még ilyen jól a bőrében.

 • Egy amerikai házaspár, akik között 22 év korkülönbség húzódik, fesztelenül vállalják fel szerelmüket és boldogan járják az Egyesült Államokat a négy keréken guruló otthonukban.

  A 35 éves Hillary és az 54 esztendős férje, Kris, 2018-ban ismerkedtek meg, amikor ugyanannál a magánegészségügyi vállalatnál dolgoztak az észak-karolinai Durhamben. Korábban mindketten a saját korosztályukban találták meg a szerelmüket, de mindkettőjük házassága zátonyra futott, és a páros az utazás iránti közös szeretetük miatt talált egymásra. 

  Bár Krisnek két gyermeke is van az előző házasságából, örömmel fogadták a hírt, hogy apjuk újra megtalálta a boldogságot. Kapcsolatuk valósággal kivirágzott, és most a szerelmesek egész Amerikát bejárják a hatalmas méretű lakóautójukkal.

 • Kovács Patrícia és volt férje, Gusztos Péter 2017-ben döntöttek úgy, hogy elválnak egymástól, de közös kislányukat azóta is együtt nevelik. A színésznőre aztán tavaly újra rátalált a szerelem, ugyanis Medveczky Balázs mellett találta meg a boldogságot, akivel az egyik első meghatározó élményét májusban meg is osztotta, amikor tandemugráson vettek részt. Most Kovács őszintén beszélt arról, hogy miután a házassága 9 együtt töltött év után zátonyra futott, hiába próbált helytállni a színpadon, legbelül mégis összetört.

  „Egyszer csak rádöbbentem, hogy nem az élet szúrt ki velem már megint, hanem én csinálom ezt magammal. Hogy nincs értelme másokat, a környezetemet, a gyerekkoromat hibáztatni azért, ami velem történik, a rossz döntéseimben én legalább annyira benne vagyok.

  Vállalnom kell értük a felelősséget, hiszen elmúltam negyvenéves, csak rajtam múlik, milyen életet élek. Akkor vettem kezembe a sorsomat. Elkezdtem pszichoterápiára járni, bevetettem mindent, a karmikus asztrológiát, az angyalozást, a jógát, bármit, ami szembejött. Mertem segítséget kérni, és milyen jól tettem!

  Pontosan kilenc hónap kellett ahhoz, hogy úgy érezzem, végre felálltam, és kezembe vettem az irányítást. Kihordtam egy új életet. A sajátomat” – fejtette ki a Nők Lapjának.

  Mint mondta, régebben még mindenáron megakartam felelni másoknak, de ez rendre oda vezetett, hogy előbb-utóbb egy búra alatt érezte magát.

  „Nem tudtam meghúzni a határaimat, mert mindig attól tartottam, hogy ha ellentmondok, és nem azt csinálom, amit a másik szeretne, akkor az illető azt fogja hinni, hogy nem szeretem eléggé. Holott valójában saját magamat nem szerettem eléggé. Ezért rendeltem magamat alá a párkapcsolataimban és a barátságaimban is. Aki most veled szemben ül, az már egy másik ember. Kedvesen, de határozottan meghúzza a határait, és fel meri vállalni az igényeit. Ha úgy adódik, mer nemet mondani, és nem rágódik azon, hogy a másik megsértődik-e. Ma már csak olyasmit vállalok el, amit szeretek csinálni, legyen az szerep vagy más felkérés, és a baráti köröm felétől is megváltam. Nem szeretnék többé mérgező kapcsolatot, felszültséget magam körül” – idézi a Blikk a színésznőt.

 • A művésznő 87 évesen is dolgozik.

  BP-2799
  Fotó: Bodnár Patrícia / Index

  Sokan várták már, hogy igazán megjelenjen a nyári jó idő, de egyik napról a másikra emelkedett a hőmérséklet 35 fok fölé, így szerdától harmadfokú hőségriadót rendeltek el országosan. A tikkasztó hőség kapcsán a Bors felkereste Pásztor Erzsit, hogy megtudják, hogyan viseli a szélsőséges időjárást. Bár a Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő 87 évesen is szerepeket vállal, de odafigyel, hogy ne legyen sokáig a melegben.

  Nem bírom a kánikulát. Hajnalban voltam a fodrásznál, kilenckor már itthon voltam. Nagyon korán kelő vagyok, ezekben az időkben ez pedig kifejezetten a hasznomra válik. Nem okoz gondot reggel hatkor a piacra indulni, ott mindent be tudok vásárolni. Szépen beosztom a teendőket, és igyekszem minél kevesebbszer kimozdulni a lakásból. És hát én is klímát használok. Az elmúlt években olyan elviselhetetlen lett a hőség, hogy szerintem egyáltalán nem számít már luxusnak a légkondi.

  – magyarázta a lap érdeklődésére Pásztor, hozzátéve: nem véletlen az sem, hogy régen nyáron a színházakban nem voltak előadások, mert azokban az időkben még nem tudták hűteni a teátrumokat. 

  Mint mondja, nehezen bírja a meleget, de abban a színházban, ahol játszik van klíma legalább, ami segít a helyzeten. Idén az utolsó fellépése két hete volt vasárnap, végig ment a klíma, de így is azt hitte, az előadás végére elviszi a mentő. A művésznő tart is a nyártól, hisz négy szabadtéri előadása lesz augusztus végéig bezárólag.

  Tihanyban két darabot is játszom, reméljük, hogy akkor már nem lesz olyan hőség. Zala megyében, Egerváron van a Turay Ida Színháznak egy játszóhelye, ott szintén két előadásom lesz. Fárasztó lesz, mert messze van, és sajnos a két előadás egy hét különbséggel lesz, így kétszer kell utazni. Éppen ott alhatnék, gyönyörű környék, pazar szállók vannak az erdő közepén, és nagyon jó közönségünk van, imádják a színházunkat. Engem külön, klímás autóval visznek, úgyhogy nincs okom panaszra, még ha jó messze is kell mennünk

  – mesélte a nyári munkáiról a színésznő.