Fábián, Sebestyén
1 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1129681357
  Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

  A világjárvány okozta szigorú korlátozások miatt Joe Biden beiktatása is másként fog alakulni, mint eddig. Korábban az épp hatalomra kerülő elnök szimpatizánsai együtt ünnepelték az új elnök beiktatását, ezért Biden csapata előállt egy ötlettel, hogy kicsit megteremtsék a megszokott hangulatot a demokrata támogatók számára. 

  Mától elérhető az új Snapchat filter, amely a felhasználókat is a Capitoliumba repíti, persze csak virtuálisan. Miután beállítottuk a filtert, vígan szelfizhetünk a Capitolium előtt, eközben pedig konfetti esik ránk az égből. Ha pedig megfordítjuk a kamera képét, Joe Biden jelenik meg a résztvevők tömege előtt, a következőket mondva: 

  Helló Snapchat! Én vagyok az, Joe. Üdvözöllek a beiktatáson!

   (Forrás: The Verge)

 • GettyImages-487179634
  Fotó: Ethan Miller / Getty Images Hungary

  Napokkal azelőtt, hogy megkezdte volna büntetését a rapper, Joe Exotickal ellentétben, kegyelmet kapott. 

  A büntetés eltörléséért korábbi ügyvédje is felszólalt még tavaly. Ron Sweeney annak ellenére is támogatta a büntetés elengedését, hogy perben állnak 20 millió dollárnyi ki nem fizetett jutalék miatt. 

  Teljes szívemmel Wayne-re és családjára gondolok. A per ellenére is szeretem. Remélem, hogy a bíróság engedékenységet mutat, vagy Trump megkegyelmez neki.

  - nyilatkozta még decemberben az üggyel kapcsolatban.

  Lil Wayne a múlt hónapban vallotta bűnösnek magát kézifegyver illegális birtoklásáért, ezért 10 év börtönre ítélték. A büntetést január 28-án kellett volna megkezdenie. 

 • shutterstock 1802866519
  Fotó: Shutterstock

  Nostradamus, a 16. század ismert francia csillagász-asztrológusa, aki olyan jóslatokkal állt elő korábban, mint az atombomba feltalálása, a Kennedy-gyilkosság vagy a 9/11-es terrortámadás, újabb, az egész világot érintő jóslatait olvashatjuk, azonban most a 2021-es évre nézve. 

  Van itt minden, zombiapokalipszistől kezdve a bibliai éhínségig. Összeírtuk a legkülönösebbeket, egy azonban közülük nem valós jóslat. Kitalálja, melyik az?

  Az alábbiak közül melyik NEM Nostradamus jóslata?

  • 554
   Chipeket ültetnek a katonák agyába
  • 361
   2021-re megszűnik a demokrácia az Egyesült Államokban
  • 195
   Napviharok okozta népvándorlás indul el világszerte
  • 125
   Aszteroida csapódik a Földbe

  A helyes válaszért kicsit lejjebb kell görgetni.

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  2021-re megszűnik a demokrácia az Egyesült Államokban – ezt nem Nostradamus jósolta, ugyanis épp ma iktatják be az új demokrata elnököt, Joe Bident.

  Persze az is lehet, hogy Nostradamus jóslatait átvitt értelemben kell értelmezni, ha így van, ha nem, reméljük a legjobbakat a 2021-es évre. 

  (Forrás: Express)

 • Tom Holland Spider-Man
  Fotó: Shutterstock

  Marveléknál már forog a Pókember 3. része, amihez már számtalan pletyka és teória is társul. A rajongók tűkön ülve spekulálnak a trilógia záró darabjának a cselekményén. Ilyen például, hogy a Sony és a Marvel most még jobban összefogott és az Oscar díjas Irány a Pókverzum animációs film után, talán végre valahára élőszereplős egész estés filmként is megtekinthetjük azt, amire már minden képregény fan várakozik. A Multiverzumba való belépésnek köszönhetően visszatérhetnek az előző pókembereink, Tobey Maguire és Andrew Garfield is. De több olyan karakterre is számítani lehet, akik az előző filmekben már szerepeltek. Sőt! Akár a Marvel által gyártott Netflix-sorozatból is viszont láthatjuk Daredevilt (Fenegyerek), akit Charlie Cox alakított a sorozatban. Őt már a forgatás helyszínén is látták.

  A Just Jared fotóinak köszönhetően most kiderült még pár részlet. A felvételek alapján a film több mint valószínűleg a karácsonyi időszakban is fog játszódni, mivel a cukrászda kirakatán a „Merry Christmas” felirat olvasható, illetve a főhősünk is hóban és hóesésben sétálgat az utcán.

  Fan fact: Tom Holland testvére is szerepet kaphatott a filmben, mivel őt is lefotózták a forgatáson.

  Kíváncsian várjuk, hogy mindenki kedvenc hálószövője, hogyan mászik ki a bűnök hálójából. Ha emlékszünk, akkor úgy lett vége az előző résznek, hogy Mysterio megtámadta Londont, de az utolsó pillanatban Peter megállította őt. Közben videóra vette az egész csatát és kettejük párbeszédét, amit Mysterio úgy vágott meg és szivárogtatott ki, mintha Peter Parker Pókembere állna a támadások mögött és vele ellentétben ő lenne a hős, akire a világnak szüksége van. A végén láthatjuk, ahogy meghal Mysterio, de felmerülhet a kérdés: Lehet ez is csak a színjáték része volt? A 3. részben ez is kiderülhet majd.

  A Marvel Stuff tweetjének fotóin látható, hogy két táborra szakadnak az emberek. Valaki Mysteriónak hisz, hogy átverte őt Pókember, majd hidegvérrel végzett vele. A másik tábor viszont, még mindig kiáll a közkedvelt Pókember mellett és az ő pártján áll. 

  A film előreláthatólag 2021. decemberében kerül a mozikba. Addig is lehet tovább gyártani a teóriákat.

  A forgatásról készült fotókat itt és itt láthatjuk.