Erik, Alexandra
EUR 382,31 Ft
USD 362,93 Ft
9 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A szerelem nem ismer akadályt, vagy ha mégis, akkor megtalálja a kiskaput. A 37 éves Amanda Baron négygyermekes anyukaként is tinilányokat megszégyenítő elszántsággal rajong Ed Sheeranért, olyannyira, hogy bálványa miatt még egy ötödik gyermeket is bevállalt – az énekes hasonmásától.

  Amanda a piacon elérhető legjobbat választotta, a 27 éves Ty Jones életvitelszerűen Ed Sheeran-hasonmásként űzi az ipart, esküvőkön, bulikon lép fel. Egy ilyen szereplésén ismerkedtek meg, a többi pedig jött magától.

  Mindig is szerettem volna egy vörös hajú férfival randizni, és most a legjobbat sikerült kifognom– leszámítva persze az igazi Edet

  – magyarázta a Sunnak Amanda, aki júliusra várja gyermekét.

  A babának már most Ed Sheeran-dalokat játszanak, csak hogy tudja, mi vár rá. Ő pedig a leendő apuka, Ty Jones, hivatásos Ed Sheeran-hasonmás:

 • Brian Austin Green és várandós barátnője közös séta közben kerültek a fotósok körébe.

  rihanna
  Fotó: Instagram

  Megan Fox egykori kedvese épp mostani barátnőjével, az állapotos Sharna Burgesszel indult sétálni, aki jól láthatóan nem rejtette el gömbölyödő pocakját. Sokan meg is szólták érte, mondván Rihanna miatt most mindenki ezt csinálja, de ettől függetlenül nem kellene őt utánozni.

  "Rihanna effektus"

  "Sajnos nem mindenki lehet Rihanna."

  De Green is megkapta a magáét a kommentek között:

  "Miért van ennek a faszinak ennyi gyereke?"

  "Hirtelen hogy megöregedett!"

  "Egy csomó gyerek, mind más anyától."

 • A rapper közel egy évtized után sem felejtette el ígéretét.

  Instagram / simbahasdreams
  Instagram / simbahasdreams

  A Grammy-díjas énekes néhány napja részt vett a Rowan Egyetem idei diplomaosztó ünnepségén, ahol a friss diplomás Cierra Bosarge vendégeként jelent meg. A lány először 2013-ban beszélt Cole-lal, miután betelefonált egy rádióműsorba és elmondta, hogy a legnagyobb vágya egy születésnapi köszöntés a rappertől.

  Nemsokkal rá Cole felhívta a lányt és egy személyes találkozót beszélt meg vele, ahol Bosarge egy pár évvel korábban írt üzenetet nyújtott át kedvencének. A levélben arra kérte Cole-t, hogy mivel a szülei börtönben ülnek, ezért sokat jelentene neki, ha elmenne ballagására, ha már a családja nem lehet ott. Cole azzal a feltétellel mondott igent a kérésre, hogyha Bosarge-nek sikerül bekerülnie egy egyetemre.

  Két évvel később, megtartva ígéretét, megjelent a fiatal lány középiskolai ballagásán, de nem ez volt az utolsó alkalom, hogy találkoztak. A napokban Bosarge diplomaosztóján is feltűnt a népszerű rapper, hogy együtt ünnepeljék meg a lány sikerét. Cole menedzsere, Ibrahim Hamad Twitter-oldalán gratulált az elért eredményhez.

 • A Másnaposok legvadabb jeleneteit is felülírja a valóság: egy Tennessee állambeli pár a Facebookon kért segítséget, miután reggel arra ébredtek, hogy egy vadidegen kutya fekszik köztük az ágyban.

  Julie Thornton Johnsonnak és férjének három kutyájuk van, így félálomban még nem fogtak gyanút, de miután felébredtek, meglepve realizálták, hogy egy sosem látott pitbull-labrador keverék fészkelte be magát közéjük.

  A pár a közösségi médiában kezdte keresni az ismeretlen betolakodó gazdáját, és gyorsan jelentkezett is a tulajdonos. Kiderült, hogy a Nala névre hallgató kutya egy három kilométerre fekvő házból lépett olajra, miután megszabadult a nyakörvétől, és berohant az erdőbe. Mivel korábban is csinált már ilyet, a gazdája nem aggódta túl a dolgot. Nala azonban ezúttal túlságosan is belefeledkezett a játékba, és amikor kitört a vihar, jobbnak látta, ha hazatérés helyett máshol keres menedéket.

  Johnsonék ezúttal nem zárták be az ajtót, így a kutyának sikerült bejutnia alkalmi szállására, ahol azonnal a hálószoba felé vette az irányt. A pár azóta összebarátkozott Nala gazdájával, és újra megosztották a történetüket, ami szerintük azt üzeni, valahol mindig  nyitva áll egy ajtó egy kis szeretetre.

  (Via USA Today)