Fábián, Sebestyén
1 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Gaga
  Fotó: Drew Angerer / Getty Images Hungary

  Lady Gaga a mai Joe Biden beiktatási ceremónia eljövetelelével egy szebb és jobb jövőt kíván Amerikának és a világnak.

  Imádkozom, hogy holnap a béke napja legyen minden amerikai számára. Ez a szeretet napja, nem a gyűlöleté, az elfogadás napja, nem a félelemé, ez egy nap arra, hogy merjünk álmodni egy szebb és boldogabb jövőt. Álom, amely nem erőszakos, álom, amely biztonságot nyújt lelkünk számára. Szeretettel a Capitoliumból.

  Fogalmazta meg az énekesnő, békével és szeretettel teli Instagram üzenetében.

 • GettyImages-1129681357
  Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

  A világjárvány okozta szigorú korlátozások miatt Joe Biden beiktatása is másként fog alakulni, mint eddig. Korábban az épp hatalomra kerülő elnök szimpatizánsai együtt ünnepelték az új elnök beiktatását, ezért Biden csapata előállt egy ötlettel, hogy kicsit megteremtsék a megszokott hangulatot a demokrata támogatók számára. 

  Mától elérhető az új Snapchat filter, amely a felhasználókat is a Capitoliumba repíti, persze csak virtuálisan. Miután beállítottuk a filtert, vígan szelfizhetünk a Capitolium előtt, eközben pedig konfetti esik ránk az égből. Ha pedig megfordítjuk a kamera képét, Joe Biden jelenik meg a résztvevők tömege előtt, a következőket mondva: 

  Helló Snapchat! Én vagyok az, Joe. Üdvözöllek a beiktatáson!

   (Forrás: The Verge)

 • GettyImages-487179634
  Fotó: Ethan Miller / Getty Images Hungary

  Napokkal azelőtt, hogy megkezdte volna büntetését a rapper, Joe Exotickal ellentétben, kegyelmet kapott. 

  A büntetés eltörléséért korábbi ügyvédje is felszólalt még tavaly. Ron Sweeney annak ellenére is támogatta a büntetés elengedését, hogy perben állnak 20 millió dollárnyi ki nem fizetett jutalék miatt. 

  Teljes szívemmel Wayne-re és családjára gondolok. A per ellenére is szeretem. Remélem, hogy a bíróság engedékenységet mutat, vagy Trump megkegyelmez neki.

  - nyilatkozta még decemberben az üggyel kapcsolatban.

  Lil Wayne a múlt hónapban vallotta bűnösnek magát kézifegyver illegális birtoklásáért, ezért 10 év börtönre ítélték. A büntetést január 28-án kellett volna megkezdenie. 

 • shutterstock 1802866519
  Fotó: Shutterstock

  Nostradamus, a 16. század ismert francia csillagász-asztrológusa, aki olyan jóslatokkal állt elő korábban, mint az atombomba feltalálása, a Kennedy-gyilkosság vagy a 9/11-es terrortámadás, újabb, az egész világot érintő jóslatait olvashatjuk, azonban most a 2021-es évre nézve. 

  Van itt minden, zombiapokalipszistől kezdve a bibliai éhínségig. Összeírtuk a legkülönösebbeket, egy azonban közülük nem valós jóslat. Kitalálja, melyik az?

  Az alábbiak közül melyik NEM Nostradamus jóslata?

  • 729
   Chipeket ültetnek a katonák agyába
  • 442
   2021-re megszűnik a demokrácia az Egyesült Államokban
  • 246
   Napviharok okozta népvándorlás indul el világszerte
  • 164
   Aszteroida csapódik a Földbe

  A helyes válaszért kicsit lejjebb kell görgetni.

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  2021-re megszűnik a demokrácia az Egyesült Államokban – ezt nem Nostradamus jósolta, ugyanis épp ma iktatják be az új demokrata elnököt, Joe Bident.

  Persze az is lehet, hogy Nostradamus jóslatait átvitt értelemben kell értelmezni, ha így van, ha nem, reméljük a legjobbakat a 2021-es évre. 

  (Forrás: Express)