Elza
-4 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • tk3s swns sterilisation celebration 02
  Fotó: Kara Jankowski / SWNS / Northfoto

  Kara Jankowski 36 éves, gyermek táplálkozási tanácsadó. Foglalkozása ellenére nem kíván anyai örömök elé nézni, ezért sterilizáltatta magát, de nem állt meg ennyinél.

  A nő azóta minden gyerekmentes évet tortával ünnepel meg, elmondása szerint ugyanis célja, hogy ne érje megkülönböztetés azokat a nőket, akik úgy döntenek, nem akarnak gyereket szülni. Pluszban persze azt is hozzátette, hogy a szex is sokkal királyabb, mióta nem kell a teherbeesés miatt aggódnia.

  Íme néhány petefészek-sütemény Kara ünnepi asztaláról.

 • Kaavan sokáig Pakisztán egyetlen fogságban élő ázsiai elefántja volt. A Sri Lanka-i kormány még 1985-ben, születése évében adományozta Pakisztánnak, az iszlámábádi állatkert lakójaként tengette az életét. Mivel a gondozók szerint agresszíven viselkedett, éveken keresztül láncon tartották. A világhírű énekesnő, Cher hosszú éveken át kampányolt nyíltan azért, hogy Kaavant áthelyezzék egy másik állatkertbe, a célt támogató petíciót mintegy 200 ezren írták alá.

  Az iszlámábádi legfelső bíróság idén nyáron döntött úgy, hogy a világ legmagányosabb elefántjaként elhíresült állatot ki kell szabadítani, és új otthont kell keresni neki. Végül egy kambodzsai helyszínen sikerült elhelyezni, ahová hétfőn érkezett meg.

  Kaavannak 22 éven át volt társa egy Saheli névre hallgató elefánt Iszlámábádban, aki 2012-ben elpusztult. Kavaan így 8 év után találkozott először másik elefánttal az új helyén – egyelőre egy leválasztott kifutón. A kedves találkozóról videó is készült.

 • Új románc vette kezdetét a két zenész rajongóinak nagy örömére. Ugyan Rihanna évek óta a smink- és ruhamárkájával van elfoglalva, állítólag lassan megjelenik régen ígérgetett új, egyben utolsó lemeze is.

  Az énekesnőből lett üzletasszony januárban szakított milliárdos arab pasijával, most pedig egy ismerőse elkotyogta a People magazinnak, hogy egy ideje már A$AP Rocky-val jár — szemlézte a Perez Hilton.

  Ők ketten egyébként régóta jó barátok, az utóbbi időben azonban úgy fest, jóval többek lettek ennél. Kérdéses, hogy kapcsolatukat felvállalják-e, vagy inkább megtartják maguknak — Rihanna legalábbis legutóbbi párjával sosem erősítette meg a románcát, holott egy csokor kép jelent meg róluk hónapról hónapra, ahogyan romantikáznak.

 • mentők
  Fotó: Országos Mentőszolgálat

  Egy riadt férfi hívta fel a mentőket kedd reggel Budapesten, akinek neje nem múló, erős mellkasi nyomásról panaszkodott. A mentésirányító azonnal riasztotta a legközelebbi mentőegységet – számolt be Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.  

  De még mielőtt odaértek a mentők, a férfi újratelefonált, mert a neje összeesett és nem lélegzett. Míg a magasabb szintű egységek kiértek, a mentésirányító rábírta a férfit, hogy kezdje meg az alapszintű újraélesztést. A 60 éves asszonyt sikerült életben tartani, végül a mentők stabil állapotban szállították kórházba.