András, Andor
-3 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ryan Reynolds sokak kedvence, és nem csak színészi allűrje miatt. Reynolds állítólag magánemberként is elég szórakoztató, nejével rendszeresen oltogatják egymást közösségi oldalaikon, ami sokakat megnevettetett már.

  A napokban egy petíció látott napvilágot, a lelkes rajongók szerint ugyanis Reynolds, mint Vancouver „kedvenc fia”, igazán megérdemelné, hogy elnevezzenek róla egy utcát – szúrta ki a Just Jared.

  A színész a maga módján reagált a felvetésre, és úgy fest, bármilyen hízelgő is az ötlet, inkább kihagyná.

  Nagyon nagylelkű, de nehéz ügy. Ha a forgalom gázos, mindenki azt fogja mondani, hogy Ryan Reynolds egy agybaj, vagy hogy Ryan Reynoldsz egy szívás. A tesóim túlságosan élveznék ezt

  – írta Twitter-oldalán.

 • "A receptet odaadom, de a kezemet nem adhatom!"

  Ezzel a mára szállóigévé vált mondattal emlékezünk a Fény utcai Auguszt alapítójára, Auguszt Elemérre (lásd: képen középen), aki ma ünnepelné a 108. születésnapját. Nemcsak kiváló cukrászmester, de vérbeli vendéglátó is volt, akinek emlékét egy csodálatos torta, az E80 is őrzi. A sütikreálmány Auguszt Elemér 80. születésnapjára készült, lényeges összetevői a kávés tejszínhab, a csokoládékrém és a marcipánréteg.

  Auguszt
  Fotó: Auguszt/Családi Archívum
 • Egy hatéves ír kisfiú, Adam King nemrég egy tévéműsor vendége volt, ahol elmondta, hogy 

  a NASA irányítóközpontjában szeretne majd dolgozni, ha felnő. 

  Adam később aztán egy, a műsorvezető által szimulált űrrepülést is sikeresen levezényelt. 

  Az adás híre eljutott az amerikai űrügynökséghez is, akik úgy nyilatkoztak: alig várják, hogy egy nap ő is csatlakozzon a csapatukhoz. 

  Adam kedves szíve és kalandor lelke nekünk is erőt adott

  – írták. 

  A kisfiúnak azóta több asztronauta is írt és mindannyian támogatásukról biztosították, valamint megköszönték neki az inspirációt, amit számukra is nyújtott. 

 • Hokkaidóban is zajlik az élet, és nem mellesleg nagyon hideg is van már. Így eshetett meg, hogy egy természetfotósnak sikerült elkapnia egy sietős, de szomjas madárkát.

  Az apró állat odarepült egy olvadozó jégcsaphoz, majd megtalálva a megfelelő szöget itókázott a lecsöpögő vízből. Miután végzett, feltankolva mehetett tovább a dolgára.