Barbara, Borbála
1 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Körülbelül 13 éves korában elpusztult II. Erzsébet brit királynő tacskó és corgi keverék kutyája, Vulcan – írja az Express. Az e b a windsori kasélyban szenderült jobblétre, halálával a királynőnek már csak egy kutyája maradt, a szintén tacskó-corgi keverék Candy.

 • A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei ünnepi fényekbe öltöztettek egy rendőrautót. 

  A 2700 égővel felszerelt járőrkocsit teljes fényében kivilágítva péntek délután a XIII. kerületi gyerekek csodálhatták meg először. A kicsiket a Budapesti Rendőr-főkapitányság maszkos Mikulása ajándékokkal fogadta – írja a police.hu.

  A fényárban úszó rendőrautót december 11-ig lehet megnézni a Teve utcai rendőrszékház előtti parkolóban.

 • A Magyar Asztrofotósok Egyesülete és a Sülysápi Amatőrcsillagász Közhasznú Egyesület együttműködésében építenek újjá egy fél méter átmérőjű tükörrel rendelkező távcsövet Sülysápon,  a Tápiómenti Bemutató Csillagvizsgálóban. A távcső  1966-ban épült, és a piszkés-tetői obszervatóriumban működött 2018-ig. Felújítása után robotizált vezérléssel csillagászati felvételek készítésére fogják használni. 

 • Új bandát készül alapítani és kizárólag dj-ként akar alkotni a jövőben Robbie Williams. A Take That legendás fiúzenekarból 25 éve kivált brit énekes elmondta, hogy Berlinben termeket akar bérelni, melyek nappal galériaként, éjszaka klubként működnek.

  Az Instagramon közölt élő videójában beszámolt arról is, hogy Flynn Francis és Tim Metcalfe ausztrál dalszerző-producer párossal fog együttműködni. Az új bandának neve még nincsen, de első dalaik már elkészültek.

  Az énekes a galériaprojektről azt mondta az Instagramon:

  zenei hely lesz, olyan, amit az idősebbek rave-ként ismernek. Berlin mellett Williams Tokiót is megemlítette lehetséges helyszínként.

  Hogy pontosan mikor indul a projekt, egyelőre nem tudni. A zenész szerint a koronavírus-járvány is jelentősen késlelteti a terveket.

  Kiadta viszont Can't Stop Christmas című, a járványhelyzet ihlette karácsonyi dalát. Tavaly megjelent The Christmas Present című lemeze is ismét kapható, amelyen már az új dal is szerepel.