András, Andor
-3 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI
  Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI
  Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI
 • Jövő február elején nyílik meg az első Mario témájú élménypark Japánban, Oszakában.

   A videójáték összes szereplőjét felvonultató szórakoztatóközpont nem csak a témájában, hanem külsőségeiben is tökéletesen hozza a Nintendo klasszikusát.

 • Ryan Reynolds sokak kedvence, és nem csak színészi allűrje miatt. Reynolds állítólag magánemberként is elég szórakoztató, nejével rendszeresen oltogatják egymást közösségi oldalaikon, ami sokakat megnevettetett már.

  A napokban egy petíció látott napvilágot, a lelkes rajongók szerint ugyanis Reynolds, mint Vancouver „kedvenc fia”, igazán megérdemelné, hogy elnevezzenek róla egy utcát – szúrta ki a Just Jared.

  A színész a maga módján reagált a felvetésre, és úgy fest, bármilyen hízelgő is az ötlet, inkább kihagyná.

  Nagyon nagylelkű, de nehéz ügy. Ha a forgalom gázos, mindenki azt fogja mondani, hogy Ryan Reynolds egy agybaj, vagy hogy Ryan Reynoldsz egy szívás. A tesóim túlságosan élveznék ezt

  – írta Twitter-oldalán.

 • "A receptet odaadom, de a kezemet nem adhatom!"

  Ezzel a mára szállóigévé vált mondattal emlékezünk a Fény utcai Auguszt alapítójára, Auguszt Elemérre (lásd: képen középen), aki ma ünnepelné a 108. születésnapját. Nemcsak kiváló cukrászmester, de vérbeli vendéglátó is volt, akinek emlékét egy csodálatos torta, az E80 is őrzi. A sütikreálmány Auguszt Elemér 80. születésnapjára készült, lényeges összetevői a kávés tejszínhab, a csokoládékrém és a marcipánréteg.

  Auguszt
  Fotó: Auguszt/Családi Archívum