Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Korhatáros vígjátékkal tér vissza Will Ferrell, ahol trágárkodó kiskutyaként áll bosszút a felelőtlen gazdáján.

  trágár
  Fotó: YouTube

  Amikor Reggiet (Will Ferrell) a kis naiv, optimista Border terriert elhagyja a gazdája, hamar a város kegyetlen fergetegében találja magát.

  Szerencséjére összebarátkozik néhány kóbor ebbel, akikkel közösen elindulnak, hogy bosszút álljanak a tahó gazdán.

  A Strays idén júniusban kerül mozikba.

 • A villalakók nehezen viselik a tanyahetet, ahol mindenért nekik kell megdolgozniuk.

  Ákos
  Fotó: RTL

  Emiatt nem kevés a feszültség az amúgy sem túl nyugis luxusbörtönben. A feladatok elvégzése pedig nem az erőssége a játékosoknak, de volt, akit Zsolt gazda a nap végén megdicsért a teljesítménye miatt, ám ekkor jött Ákos, aki inkább vitázni kezdett.

  A villalakó kijelentette, hogy őt nem hazudtolja meg a gazda, akivel egészen máshogy emlékeztek az instrukciókra.

 • Nagyon megosztóra sikerült a The Last of Us harmadik epizódja, ami közel 80 percen keresztül mutatta be Bill és Frank kapcsolatát, háttérbe szorítva a két főszereplőt, illetve a fő sztorit.

  Épp emiatt sokan csak egy fillérnek tartják, ráadásul a homoszexuális vonalat sem értékelte mindenki, miközben a másik oldal a tévé történelem egyik, hanem legjobb sorozatepizódjának tartja a harmadik részt.

  Paul Schrader, aki Martin Scorsese 1976-os Taxisofőr című klasszikusának társírója, szintén megnézte egy barátja unszolására, de nem igazán vette le őt a lábáról az apokalipszis utáni szerelem.

  Facebook-bejegyzésében így fogalmazott:

  »THE LAST OF US. Ezt muszáj megnézned« – mondta nekem egy barátom, de én mondtam, hogy ez egy zombis sorozat. Mire ő azt mondta, hogy igen, az, de nagyon jó, így megnéztem. Az első 35 percben már zombik mászkáltak az utcán, szóval le is kapcsoltam. A barátom azzal jött, hogy de a harmadik részt látnom kell. Megnéztem. Egy szuper giccses, meleg eutanáziamelodráma volt, de legalább nem voltak élőhalottak. Mit nem veszek észre?

  Az író tehát nem volt elragadtatva Frankéktől, így sanszosan nem is fogja befejezni az évadot.

 • Nem egy mindennapi történet, az biztos!

  házaspár
  Fotó: instagram

  Idilli boldogságban él Kayla és Aaron Capener, akik immáron 13 éve ismerik egymást, de eleinte csak legjobb barátnők voltak. 

  Kapcsolatuk 2010-ben kezdődött, amikor a ma már férfiként élő Aaron a Tennesseeben élő nagymamájához költözött, egy sarokra Kayláék házától. A lányok nem csak osztálytársak, de legjobb barátnők is lettek, a jó viszony pedig annak ellenére fennmaradt köztük, hogy Aaront fél évvel később az édesapja vette magához, így csak telefonon, illetve a nyári szünetben tudtak találkozni.

  Aaron 18 éves coming outolt, mint transznemű férfi, barátnője pedig ekkor is teljes támogatását fejezte ki. Két évvel később visszaköltözött Tennesseebe, immáron férfiként, de Kaylával továbbra is tartotta a kapcsolatot, sőt: egy idő után találkáik egyre gyakoribbá váltak, majd rövid időn belül rájöttek, talán többet éreznek a másik iránt, mint barátság. Kapcsolatuk 2021. decemberében ért fordulóponthoz, amikor szűk családi körben kimondták a boldogító igent. A házaspár most új otthon és családot tervez, addig pedig három kutyájukat nevelik.

  „Szeretem, hogy hatalmas szíve van. Olyannak látom őt, amilyen igazából, semmi más nem számít” – mondta Kayla.