Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Facebook 38 éves vezérigazgatójának, Mark Zuckerbergnek és feleségének, Priscilla Channek megszületett harmadik közös gyermeke. A párnak már van két közös kislánya, még 2015 decemberében született meg a hétéves Maxima és 2017 augusztusában köszönthették az ötéves Augustot családjukban. A harmadik gyerekük érkezését sokáig homály fedte, és csak alig egy hónappal korábban jelentette be először Zuckerberg a Meta tulajdonában lévő Instagramon. Most Facebook-oldalán tudatta, hogy háromszoros apuka lett:

  Üdvözöllek a világban, Aurelia Chan Zuckerberg! Igazi kis áldás vagy nekünk!

  – olvasható a posztjában.

 • A focista arról beszélt, azt csinál, amit csak akar.

  GettyImages-1189908658
  Fotó: Europa Press Entertainment / Gettty Images

  Nem igazán érdekli exneje Gerard Piquét. Bár Shakira az utóbbi időben több ívben is hadjáratot indított hűtlen férje ellen, a spanyol focista friss interjújában arról beszélt, egyáltalán nem bán semmit, igyekszik hűséges maradni önmagához.

  „A halálom napján visszatekintek majd az életemre, remélve, hogy mindig azt tettem, amit akartam” – kezdte a labdarúgó, aki elárulta, nem fog bocsánatot kérni az énekesnőtől, vagy azon dolgozni, hogy javítsa imidzsét, mivel nagyon boldog, és amúgy is, 

  továbbra is azt csinál, amit csak akar.

  „Változások történtek az életemben, de tudtam, hogyan őrizhetem meg a boldogságom” – zárta rövidre Piqué, aki számára jelenleg fiai védelme a legfontosabb.

 • Meg is van a 2023-as nyári szezon trendje?

  Saját kollekciót dobott piacra a Tommy Hilfiger égisze alatt Shawn Mendes a héten, ennek apropójából pedig interjút is adott az énekes. Mikor kedvenc darabjairól kérdezték, meglepő választ adott: 

  „Szeretem a haspólót is. Elképesztően szépek. Remekül néznek ki a pasikon” – kezdte a popsztár, aki arra biztatja férfitársait, hogy bújjanak nyugodtan rövidebb szabású felsőkbe.

  „Szóval ne féljetek felhúzni őket, srácok. Jól néznek ki” – jelentette ki Mendes, aki könnyen lehet, hogy ezen mondatával új trendet indított el.

 • Spoiler: nem lett lánykérés a dologból.

  Rendőrök szálltak ki csütörtök este Rihanna Beverly Hills-i birtokára, mivel belógott oda egy férfi. A Dél-Karolinából érkezett, élénkpiros melegítőt viselő idegen nem csak véletlenül tévedt a várandós énekesnő telkére, a Page Six értesülései szerint komoly céljai voltak:

  meg akarta kérni Rihanna kezét.

  Nos, terve nem jött össze, és nem azért, mert a popsztár kikosarazta őt. Még előtte észrevették ugyanis a személyzet tagjai, így végül a rajongó a zsarukkal randevúzott Rihanna helyett.

  Mivel csak a ház felhajtójáig jutott, így az a légyott is rövidre sikerült, a kihallgatás után a betolakodó megszabadult a bilincsektől, és elengedték őt a rendőrök.