Antal, Antónia
-7 °C
-2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Meghökkentő történet látott napvilágot az Egyesült Királyságból: egy 25 éves börtönőrnőt állítottak bíróság elé, amiért a wetherby-i fiatalkorúak börtönében erotikus tartalmú képeket és szöveges üzeneteket küldözgetett a raboknak – írja a The Sun. 

  A képeket rendszerint egy becsempészett mobiltelefon segítségével juttatta el, de az is előfordult, hogy kinyomtatott fotóval lepte meg a fogvatartottakat.

  Az egyébként házas nő az egyik 17 éves rabnak állítólag azt is megengedte, hogy megfogdossa. 

  Lebukása után elismerte a hivatali kötelességszegést. A bíróság előtt azzal védekezett, hogy igen boldogtalan: londoni akcentusa miatt kollégái kiközösítik, alkoholizmusban szenved és a házassága is romokban hever. Ennek ellenére 18 hónapra ítélték.

 • 139393912 3817065844983316 5115076267806190273 o

  A Szegedi Vadaspark szombaton tett közzé képeket a szerelmes vidrákról. A kis állatkák egymás közelében egy kis sétát tettek a medence partján, amit a park dolgozói megörökítettek.

  Még a nap is kisütött

  − írták a bejegyzésben.

 • A televíziós riporter, Szilágyi János volt a minap az ATV Civil a pályán című műsorának a vendége, ahol a koronavírus elleni kínai oltás is szóba került. A riporter elmondta, 

  nem bízik a távol-keleti ország vakcinájában, mert nagyon kevés az információ. Éppen ezért ő csak azután adatná be magának ezt az oltást, ha előbb Orbán Viktor beadatja magának.

  A riporter emlékeztetett, hogy az influenza elleni vakcinát a nyilvánosság előtt kapta meg a kormányfő, hogy ösztönözze a lakosságot az oltásra. Egy friss felmérés szerint egyébként a magyaroknak csupán az egy százaléka bízik, a kínai vakcinában  írja az atv.hu.

 • Kitört az indonéziai Jáva szigetén fekvő Semeru vulkán a kelet-jávai Lumajangban – adta hírül az MTI.

  Az indonéziai katasztrófaelhárító ügynökség (BNPB) által közreadott képen a tűzhányó hamufelhőt lövell a magasba.

  Az utóbbi hónapokban egyre több vulkánkitörésnek lehetünk tanúi. Decemberben három tűzhányó is aktivitást mutatott: a Hawaii-szigeten fekvő Kīlauea, a szicíliai Etna, és az Otake vulkán Japánban.