Pál
-1 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hujber Ferenc immáron több éve Angliában él, de a magánéletéről eddig keveset lehetett tudni. A Bors most arról ír, hogy a színésznek, aki legutóbb az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában tűnt fel, most a harmadik gyermeke is megszületett.

  A lap megkeresésére Hujber Ferenc elmondta: kiszállt a médiából, jóideje csendes és nyugodt életet él a feleségével és immáron egyhónapos kisfiával.

 • GettyImages-1230663071
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  A rendező vasárnap kapta meg a New York-i Filmkritikusok Egyesületének különleges elismerését New York New York című rövidfilmjéért, amit a pandémia alatt forgatott. 

  Köszönő beszédét előre rögzítették január 6-án, amikor még a Capitolium ostroma tartotta lázban az amerikai közvéleményt. Lee nem finomkodott a szavakkal, így jellemezte Donald Trumpot:

  Válaszúthoz érkeztünk… Mindenki maradjon biztonságban. Ez nem játék. Az elnök, ez a narancsügynök, úgy fog bevonulni a történelembe, mint Hitler.

  Majd hozzátette, hogy azok a politikusok, akik kiálltak Trump mellett, a történelem rossz oldalán állnak.

 • Szabó Enikő új klippel búcsúztatja a 2020-as évet, amelyben megénekli egy elválás fájdalmas pillanatait. A klip főszereplője a Barátok Közt Berényi Miklósaként retinánkba égett Szőke Zoltán. 

  Szabó Enikőt számos hazai formációban láthattuk, állandó zenekara a Szabó Enikő és Zenekara, amely most rendhagyó módon egy trió formájában mutatja meg magát.

 • leia

  Sok filmben láttunk már zseniálisabbnál zseniálisabb CGI-megoldásokat. Ilyen például Thanos és Hulk, vagy a karjukon lévő szőrzet animálása, esetleg a látványos űrcsaták a Star Warsban. De amit most a stryder HD nevezetű YouTube-felhasználó készített, olyat ritkán láthatunk.

  Fogta a mindenki által ismert Leia hercegnőt és jeleneteit a Star Warsból, majd készített egy deepfake videót. A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown arcát rátette az egykori karakterre, aki ezzel a trükkel kísértetiesen hasonlít a Carrie Fisher által alakított Leia hercegnőre.

  A Youtube-csatornáján több hasonló videót lehet felfedezni, ilyen például ahogy Mark Hamill arcát teszi rá Sebastian Stan arcára.

  De nem ő az egyetlen, aki hasonlóságot lát a két színészben. A Mandalorian utolsó jelenetének köszönhetően Bosslogic is készített egy grafikát, amin Sebastian Stan lenne a tökéletes fiatal Luke Skywalker.

  A rajongók már el is kezdték a spekulálást, hogy az Amerika Kapitányból ismert színész, Sebastian Stan lehetne akár a fiatal Mark Hamill által alakított Luke Skywalker, és Millie Bobby Brown lehetne a tökéletes Leia.

  Több hasonló deepfake videót ide kattintva lehet megnézni.