Fábián, Sebestyén
1 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-487179634
  Fotó: Ethan Miller / Getty Images Hungary

  Napokkal azelőtt, hogy megkezdte volna büntetését a rapper, Joe Exotickal ellentétben, kegyelmet kapott. 

  A büntetés eltörléséért korábbi ügyvédje is felszólalt még tavaly. Ron Sweeney annak ellenére is támogatta a büntetés elengedését, hogy perben állnak 20 millió dollárnyi ki nem fizetett jutalék miatt. 

  “Teljes szívemmel Wayne-re és családjára gondolok. A per ellenére is szeretem. Remélem, hogy a bíróság engedékenységet mutat, vagy Trump megkegyelmez neki" - nyilatkozta még decemberben az üggyel kapcsolatban.

  Lil Wayne a múlt hónapban vallotta bűnösnek magát kézifegyver illegális birtoklásáért, ezért 10 év börtönre ítélték. A büntetést január 28-án kellett volna megkezdenie. 

 • shutterstock 1802866519
  Fotó: Shutterstock

  Nostradamus, a 16. század ismert francia csillagász-asztrológusa, aki olyan jóslatokkal állt elő korábban, mint az atombomba feltalálása, a Kennedy-gyilkosság vagy a 9/11-es terrortámadás, újabb, az egész világot érintő jóslatait olvashatjuk, azonban most a 2021-es évre nézve. 

  Van itt minden, zombiapokalipszistől kezdve a bibliai éhínségig. Összeírtuk a legkülönösebbeket, egy azonban közülük nem valós jóslat. Kitalálja, melyik az?

  Az alábbiak közül melyik NEM Nostradamus jóslata?

  • 273
   Chipeket ültetnek a katonák agyába
  • 186
   2021-re megszűnik a demokrácia az Egyesült Államokban
  • 99
   Napviharok okozta népvándorlás indul el világszerte
  • 54
   Aszteroida csapódik a Földbe

  A helyes válaszért kicsit lejjebb kell görgetni.

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  2021-re megszűnik a demokrácia az Egyesült Államokban – ezt nem Nostradamus jósolta, ugyanis épp ma iktatják be az új demokrata elnököt, Joe Bident.

  Persze az is lehet, hogy Nostradamus jóslatait átvitt értelemben kell értelmezni, ha így van, ha nem, reméljük a legjobbakat a 2021-es évre. 

  (Forrás: Express)

 • Tom Holland Spider-Man
  Fotó: Shutterstock

  Marveléknál már forog a Pókember 3. része, amihez már számtalan pletyka és teória is társul. A rajongók tűkön ülve spekulálnak a trilógia záró darabjának a cselekményén. Ilyen például, hogy a Sony és a Marvel most még jobban összefogott és az Oscar díjas Irány a Pókverzum animációs film után, talán végre valahára élőszereplős egész estés filmként is megtekinthetjük azt, amire már minden képregény fan várakozik. A Multiverzumba való belépésnek köszönhetően visszatérhetnek az előző pókembereink, Tobey Maguire és Andrew Garfield is. De több oylan karakterre is számítani lehet, akik az előző filmekben már szerepeltek. Sőt! Akár a Marvel által gyártott Netflix-sorozatból is viszont láthatjuk Daredevilt (Fenegyerek), akit Charlie Cox alakított a sorozatban. Őt már a forgatás helyszínén is látták.

  A Just Jared fotóinak köszönhetően most kiderült még pár részlet. A felvételek alapján a film több mint valószínűleg a karácsonyi időszakban is fog játszódni, mivel a cukrászda kirakatán a „Merry Christmas” felirat olvasható, illetve a főhősünk is hóban és hóesésben sétálgat az utcán.

  Fan fact: Tom Holland testvére is szerepet kaphatott a filmben, mivel őt is lefotózták a forgatáson.

  Kíváncsian várjuk, hogy mindenki kedvenc hálószövője, hogyan mászik ki a bűnök hálójából. Ha emlékszünk, akkor úgy lett vége az előző résznek, hogy Mysterio megtámadta Londont, de az utolsó pillanatban Peter megállította őt. Közben videóra vette az egész csatát és kettejük párbeszédét, amit Mysterio úgy vágott meg és szivárogtatott ki, mintha Peter Parker Pókembere állna a támadások mögött és vele ellentétben ő lenne a hős, akire a világnak szüksége van. A végén láthatjuk, ahogy meghal Mysterio, de felmerülhet a kérdés: Lehet ez is csak a színjáték része volt? A 3. részben ez is kiderülhet majd.

  A Marvel Stuff tweetjének fotóin látható, hogy két táborra szakadnak az emberek. Valaki Mysteriónak hisz, hogy átverte őt Pókember, majd hidegvérrel végzett vele. A másik tábor viszont, még mindig kiáll a közkedvelt Pókember mellett és az ő pártján áll. 

  A film előreláthatólag 2021. decemberében kerül a mozikba. Addig is lehet tovább gyártani a teóriákat.

  A forgatásról készült fotókat itt és itt láthatjuk.

 • Most épp Kárpáti Rebeka mutatta meg magát retus nélkül Instagram követőinek. A brit Vogueban is megjelent lány mindig is modellkedéssel szeretett volna foglalkozni, de sokszor kapott negatív visszajelzéseket a modellügynökségektől:

  Túl alacsony voltam, túl széles csípőjű és egyáltalán nem voltam az a manöken alkat akiknek bezzeg tucatjába ütköztem szembesítésként minden áldott nap a castingokra menet.

  - írja a posztjában.

  Később rájött, hogy a modell szakma nem teljesen az ő útja, így már nem fél beszélni a tökéletlenségéről. A jövőben pedig igyekszik nagyobb hangsúlyt fektetni arra, hogy ezt Instagram oldalán is megmutassa. 

  Mostanában egyre több tökéletesnek tűnő modell, celeb és influenszer áll ki amellett, hogy a média mennyire valótlan képet mutat az emberek felé, ez a jelenség pedig nagy mértékben felelős a torz önképünkért és az önmagunkkal szembeni irreális elvárásokért is. 

  (velvet)