Angelika
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A BBC Wales Today című műsorban élőben kapcsolta Yvette Amost, aki otthonából bejelentkezve mesélt arról, hogy milyen tapasztalatokat szerzett munkanélküliként a járvány ideje alatt. 

  Esr YdrXcAc7xGV

  A figyelmes nézők nem csak a megszólalóra figyeltek, így kiszúrták a háttérben lévő könyvespolc egyik kiemelkedő elemét is.

  Így már nem is lehet másra figyelni, csak arra a dildóra/péniszszoborra.

  (444, Independent)

 • A Too Hot To Handle első évadának tavaly áprilisi sikerét látva a Netflix már ki is adta közleményben, hogy további két évad várható a népszerű realityből, azonban a helyszín változik. Az első szériát Mexikóban forgatták, a következő két évad pedig Törökországban, majd a Caicos-szigeteken forog majd.

  Ha esetleg valaki nem ismerné, a show koncepciója az, hogy egy szép trópusi szigetre költöztetnek dekoratív embereket, akik állításuk szerint nem tudják, pontosan mire vállalkoztak. Miközben elkezdik megismerni egymást, és azt hiszik, ez lesz életük legszebb hónapja, ami csak bulizásból, ivásból és szexelésből fog állni, következik a csavar a történetben, ugyanis közlik velük, hogy négy hétig tilos bármilyen testi kontaktust kialakítaniuk egymással. Tovább nehezíti a helyzetet, hogy bár 100 ezer dollárt kapnak az elején közösen, bármiféle tapogatózás a pénznyeremény csökkenését eredményezi. A büntetés mértéke függ a szabályszegéstől is, ez pedig további konfliktusokat szül a csapat tagjai között.

  Egy átlagember számára ez nem tűnik megugorhatatlan kihívásnak, azonban a készítők olyan remekül castingoltak az előző évadban is, hogy a jelenlévők tényleg életük legnagyobb kihívásaként élik meg ezt az egy hónapot.

  A korábbi szereplők nem épp éles észjárásukról voltak híresek, ezért számos aranyköpést hallhattunk tőlük. Az egyedi koncepciónak és a tudatos szereplőválogatásnak köszönhetően így válhatott a Too Hot To Handle a Netflix legnézettebb show-műsorává 10 országban.

 • Egy dél-koreai acapella csapat, a MayTree, készítette el azt a hiánypótló videót, amiben a különböző Windows-verziók be- és kijelentkezését utánozzák kizárólag a hangjukat használva. Van itt minden: Windows XP és Vista, USB-csatlakozás, error, valamint a szemétkosár jellegzetes zaja is.

 • Untitled-3
  Fotó: IMDb

  Erős lenne az a kifejezés a Wonder Woman folytatására, hogy megosztó film lett, hiszen jelenleg 5,4-en áll az imdb.com oldalon, amit 143 800 néző szavazott meg neki. A rottentomatoes oldalon pedig 60%-on van, ebből le lehet szűrni, hogy nem egy Oscar-gyanús filmről beszélünk. De Hollywoodban bármi lehetséges.

  Ezekben a kategóriákban jelölné filmjét a Warner Bros. stúdió:

  – Legjobb film

   Legjobb rendező

   Legjobb adaptált forgatókönyv

   Legjobb színésznő (főszereplő)

   Legjobb operatőr

   Legjobb vágás

   Legjobb hang

   Legjobb vizuális effektusok

   Legjobb aláfestő zene

  Hogy ebből bejut-e valamelyik kategóriába, az hamarosan ki fog derülni, mindazonáltal annyi esélye lehet a filmnek, hogy a koronavírus miatt 2020-ban nem igazán robbantak be hatalmas blockbusterek, illetve úgy általánosan filmek se jelentek meg tavaly.

  Meglátjuk, mit hoz a jövő!

  (Twitter-forrás: Culture Crave)

  A film előzetese itt tekinthető meg: