Angelika
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A fitneszguru több olyan dolgot is állított már az elmúlt időszakban, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Legutóbb épp egy szerinte is erős hasonlattal élt, amikor az elhízással kapcsolatban Auschwitz és a Gulag jutott eszébe. A teljesség igénye nélkül most összeszedtünk ehhez hasonló mondásokat Schobert Norbitól.

  A gyerek lehülyézéséről és lekövérezéséről

  Hányan mondják szülők a gyereknek, ha hoz történelemből egy karót, hogy fiam, te hülye vagy. A gyereket ezzel nem frusztráljuk, hanem tény, hogy hülye. Aztán elkezd tanulni, és ötös lesz, ha érdekli. Ha el van hízva, és szembesítjük azzal, hogy dagadt, akkor egy idő után fog ezen változtatni. Ha a valósággal nem szembesítjük a gyereket és ráhagyunk mindent, akkor mi lesz? Dagadt lesz, és történelemből egyes lesz.

  – hangzott el még 2018 szeptemberében a Mokkában. (Velvet)

  Arról, hogy milyen egy átlagember

  Ne akarjon átlagos lenni! Az átlagember ott ül a gyorsétteremben, beveszi a cukorra és a magas vérnyomásra a gyógyszert, aztán rádönt egy 80 forintos üdítőt vagy kakaós csigát (...) Fotózza le magát al­sóneműben a tükör előtt elölről, hátulról, majd reggelente, amint kinyitja a szemét, nézze meg, hogy elszörnyedjen. Naponta többször is előkaphatja a fotókat, ajánlom az esti hűtőnyitogatáskor is

  – nyilatkozta a Borsnak még 2019 szeptemberében. (Velvet)

  A liberális nevelésről

   Az, aki engedi a gyerekét egy kicsit liberális felfogásban élni, vagy ilyen iskolába küldi, egészen biztos, hogy a kábítószer- és a szexmaffia áldozatává fogja tenni a gyereket, és abból már nem fogja tudni visszahozni

  – mondta 2019 novemberében egy Fókusz-interjúban. (Velvet)

  A házasságokról

   A nők többsége szüléskor cseszi el. Úgy gondolja, hogy értéket adott a férifnak, a családnak, és tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. Amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, bizony, az a férfiak számára kínszenvedés

  – írta 2020 januárjában a saját Facebook-oldalára. (Velvet)

  Saját magáról

  Én nem szerettem azt látni, hogy nekem megmondják, mit csináljak, hogy hogyan jelenjek meg. Én az a fajta ember vagyok, aki megmondja, mi történik. Az én szakmámban, vállalkozásomban én vagyok az országos rendőrfőkapitány, sőt inkább a miniszterelnök vagyok.

  – mondta 2020 júniusában. (Velvet)

 • A BBC Wales Today című műsorban élőben kapcsolta Yvette Amost, aki otthonából bejelentkezve mesélt arról, hogy milyen tapasztalatokat szerzett munkanélküliként a járvány ideje alatt. 

  Esr YdrXcAc7xGV

  A figyelmes nézők nem csak a megszólalóra figyeltek, így kiszúrták a háttérben lévő könyvespolc egyik kiemelkedő elemét is.

  Így már nem is lehet másra figyelni, csak arra a dildóra/péniszszoborra.

  (444, Independent)

 • A Too Hot To Handle első évadának tavaly áprilisi sikerét látva a Netflix már ki is adta közleményben, hogy további két évad várható a népszerű realityből, azonban a helyszín változik. Az első szériát Mexikóban forgatták, a következő két évad pedig Törökországban, majd a Caicos-szigeteken forog majd.

  Ha esetleg valaki nem ismerné, a show koncepciója az, hogy egy szép trópusi szigetre költöztetnek dekoratív embereket, akik állításuk szerint nem tudják, pontosan mire vállalkoztak. Miközben elkezdik megismerni egymást, és azt hiszik, ez lesz életük legszebb hónapja, ami csak bulizásból, ivásból és szexelésből fog állni, következik a csavar a történetben, ugyanis közlik velük, hogy négy hétig tilos bármilyen testi kontaktust kialakítaniuk egymással. Tovább nehezíti a helyzetet, hogy bár 100 ezer dollárt kapnak az elején közösen, bármiféle tapogatózás a pénznyeremény csökkenését eredményezi. A büntetés mértéke függ a szabályszegéstől is, ez pedig további konfliktusokat szül a csapat tagjai között.

  Egy átlagember számára ez nem tűnik megugorhatatlan kihívásnak, azonban a készítők olyan remekül castingoltak az előző évadban is, hogy a jelenlévők tényleg életük legnagyobb kihívásaként élik meg ezt az egy hónapot.

  A korábbi szereplők nem épp éles észjárásukról voltak híresek, ezért számos aranyköpést hallhattunk tőlük. Az egyedi koncepciónak és a tudatos szereplőválogatásnak köszönhetően így válhatott a Too Hot To Handle a Netflix legnézettebb show-műsorává 10 országban.

 • Egy dél-koreai acapella csapat, a MayTree, készítette el azt a hiánypótló videót, amiben a különböző Windows-verziók be- és kijelentkezését utánozzák kizárólag a hangjukat használva. Van itt minden: Windows XP és Vista, USB-csatlakozás, error, valamint a szemétkosár jellegzetes zaja is.