Sára, Márió
-4 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1200821113
  Fotó: Bravo / Getty Images Hungary

  Úgy tűnik, a Capitoliumban történtek az egyik leghíresebb fiúbanda tagjai között is feszültséget keltettek. A rajongók feszülten figyelik, hova futnak majd ki Brian Littrell és Kevin Richardson közvetve váltott tweetjei.

  Az egész azután kezdődött, hogy Brian Littrell Donald Trump Twitterről való kitiltásának napján megosztott egy posztot Parler-fiókjával kapcsolatban, arra buzdítva követőit, hogy ők is csatlakozzanak a platformhoz. Ez az alkalmazás az, amelyet azóta betiltottak az Apple és a Google Play áruházaiban, ugyanis közkedvelt applikáció a QAnon-sámán támogatóinak körében.

  A történtek után Kevin megosztott két Cosmopolitan-cikket, mindkettő arról szólt, hogy az Amerikában történt zavargások milyen hatással lehetnek régi barátságokra.

  „Érdekes olvasmány…” - írta Kevin Richardson.

  Az köztudott tény, hogy Brian támogatja Trumpot, de attól még nem biztos, hogy hisz a QAnon-féle összeesküvés-elméletekben is. Azonban egy ilyen platform követésre buzdításával már ez is kevésbé kérdéses. Erre utalt rövid tweetjében Kevin Richardson. 

 • Schobert Norbert kifejezetten nem örülne annak, ha lánya a modellszakmát választaná. Bár Larának többször voltak már felkérései, a fitneszguru mégis akkor lesz nyugodt, ha a lány elkerüli a kifutót. Úgy véli, ez egy problémás pálya, mert rengeteg utazással jár, fura emberekkel, fura szándékokkal. Szerinte Lara inkább csináljon lemezt, vagy menjen férjhez egy rendes pasihoz – mondta a Blikknek Schobert Norbert.

 • 2020 kemény év volt, és az ideiről sem tudhatjuk biztosan, hogy könnyebb lesz-e. A Kardashian-klán tagjainak talán nem kell a pénz miatt izgulnia, tekintettel arra, hogy valóságshow-juk fináléján tízezer dolláros Rolexekkel leptél meg a stábot – az összetört szívet azonban nem lehet drága kiegészítőkkel begyógyítani.

  Már hetek óta attól hangosak a külföldi bulvárlapok, hogy Kanye West és Kim Kardashian válni fog. A People egyik forrása szerint ez már csak idő kérdése, a celebritás ugyanis elfogadta, hogy a házassága menthetetlen.

  Perez Hilton szerint a rapper már jó ideje kihagyja a párterápiákat, és nemrég Kardashian is belátta, hogy egyedül nem tehet semmit, ezért berekesztette a foglalkozásokat. Mindemellett a Kardashianhoz közeli források állítják, hogy négy közös gyereküket eddig igyekeztek teljesen kihagyni a köztük zajló háborúból, mostanra azonban úgy fest, nekik is meg kell tudniuk, hogy a szüleik házassága a végéhez ért. Bár ezt sajnos már sejthették abból, hogy hónapok óta külön élnek az apjuktól, akinek komoly gondjai vannak a mentális egészségével.

 • Ritka véletlen, ha valakinek két ikertestvére van, az pedig még inkább, ha ugyanazt a hivatást is választják. A Németországban élő Samira, Lara és Vanessa életében azonban pont ez a helyzet állt elő.

  Az állandóan mosolygó hölgyek mind rendőrnőként dolgoznak, azonban nem egy őrsön, úgy ugyanis elég nehéz lenne különbséget tenni közöttük kollégáik szerint. Az biztos, hogy a testvéreknek még az átlagon felül is több közös téma jutott.