Pál
-1 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tizenötezer fontot, átszámítva hatmillió forint pénzbírságot osztottak ki a rendőrök Londonban, miután rajtaütöttek egy illegális rave bulin az angol főváros Hackney negyedében egy vasúti hangárépületben. 

  Londonban egész Angliában is szigorú kijárási korlátozások vannak érvényben, aminek értelmében nem megengedett a gyülekezés, így pláne, az, hogy

  háromszázan bulizzanak egy zárt térben.

  Pedig Londonban pont ez történt. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a buli helyszínére, és nem mindenkit tudtak fülön csípni, ugyanis míg a rave szervezői eltorlaszolták a bejáratot, sokan meglógtak. Így 78 ember között osztották ki a 15 ezer fontnyi pénzbírságot. 

  Úgy tűnik, Londonban sem bírják jól az emberek a bezártságot és a korlátozott társadalmi életet, a rendőrségnek több alkalommal is fel kellett oszlatnia illegális bulikat. Napokkal korábban például egy zsidó iskolában tartott, 150 fős lakodalomnak kellett véget vetni, azt megelőzően pedig egy 200 fős házibulit miatt kellett szállniuk. 

 • Samuel L. Jackson már megkapta a koronavírus elleni vakcina első dózisát. A 72 éves színész az iglewoodi fórumból posztolt, ahol az oltás is történt.

  Jackson posztjában arra buzdítja követőit, hogy ők is csapjanak le a vakcinára, ahogyan ő tette. Mindezt egy bosszúállókat népszerűsítő maszkban igyekezett nyomatékosítani. Ha valaki elfelejtette volna, a színész maga is része a szuperhős-univerzumnak, Nick Fury karakterével.