Sára, Márió
-4 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Schobert Norbert kifejezetten nem örülne, annak ha lánya modell szakmát választaná. Bár Larának többször voltak már felkérései, a fitneszguru nyugodt mégis akkor lesz, ha lány elkerüli a kifutót. Úgy véli, ez egy problémás pálya, mert rengeteg utazással jár, fura emberekkel, fura szándékokkal. Szerinte Lara inkább csináljon lemezt, vagy menjen férjhez egy rendes pasihoz – mondta a Blikknek Schobert Norbert.

 • 2020 kemény év volt, és az ideiről sem tudhatjuk biztosan, hogy könnyebb lesz-e. A Kardashian-klán tagjainak talán nem kell a pénz miatt izgulnia, tekintettel arra, hogy valóságshow-juk fináléján tízezer dolláros Rolexekkel leptél meg a stábot – az összetört szívet azonban nem lehet drága kiegészítőkkel begyógyítani.

  Már hetek óta attól hangosak a külföldi bulvárlapok, hogy Kanye West és Kim Kardashian válni fog. A People egyik forrása szerint ez már csak idő kérdése, a celebritás ugyanis elfogadta, hogy a házassága menthetetlen.

  Perez Hilton szerint a rapper már jó ideje kihagyja a párterápiákat, és nemrég Kardashian is belátta, hogy egyedül nem tehet semmit, ezért berekesztette a foglalkozásokat. Mindemellett a Kardashianhez közeli források állítják, hogy négy közös gyereküket eddig igyekeztek teljesen kihagyni a köztük zajló háborúból, mostanra azonban úgy fest, nekik is meg kell tudniuk, hogy a szüleik házassága a végéhez ért. Bár ezt sajnos már sejthették abból, hogy hónapok óta külön élnek az apjuktól, akinek komoly gondjai vannak a mentális egészségével.

 • Ritka véletlen, ha valakinek két ikertestvére van, az pedig még inkább, ha ugyanazt a hivatást is választják egyben. A Németországban élő Samira, Lara és Vanessa életében azonban pont ez a helyzet állt elő.

  Az állandóan mosolygó hölgyek mind rendőrnőként dolgoznak, azonban nem egy őrsön, úgy ugyanis elég nehéz lenne különbséget tenni közöttük kollégáik szerint. Az biztos, hogy a testvéreknek még az átlagon felül is több közös téma jutott!

 • GettyImages-1201481413
  Fotó: Emma McIntyre / Getty Images Hungary

  A késő 80-as és kora 90-es évek ikonikus rapparéért és produceréért a múlt héten még aggódhattunk, hiszen az intenzív osztályon feküdt agyi aneurizma miatt. Szerencsére ez nem tartotta vissza semmitől, és az Instagramra posztolt kép tanúsága szerint, rögtön a stúdióban ment, miután kiengedték a kórházból.

  A gyors visszatérésnek Ice-T is nagyon örült, és Twitteren fejezte ki örömét.   “Update: Éppen most FaceTime-oltam Dr. Drevel. Most ért haza. Biztonságban van és jól néz ki” – írta az 55 éves rapper pályatársa.