Vince, Artúr
5 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy tűnik, valóban osztatlan sikert aratott a Netflix Bridgerton című sorozata, amelynek a lényege nagyjából az, hogy a szereplők szép kosztümökben szexelik magukat halálra, ugyanis bejelentették, hogy a sorozatnak lesz második évada is. 

  Korábban írtunk róla egyébként, hogy borítékolható, hogy megrendelik a második évadot. Kritikánkat ide kattintva olvashatják el. 

 • Lakatos Márk nemrégiben az Indexnek elemezte ki a beiktatáson viselt szetteket, most pedig az RTL Klub Reggelijében beszélt bővebben az öltözékek szimbolikájáról. Az ilyen eseményeken viselt ruháknak nagyon erős üzenete van, ezt a stylist is hangsúlyozta. Lakatos Márk főleg a színeket emelte ki: nagyon sokan viseltek kéket, lilát és fehéret, nem csak a beiktatáson, de az azt megelőző napokban is. 

  Egyszerűen nem tudtak megszabadulni a lila árnyalatától. A lila, a kék és a piros, a demokraták és a republikánusok közötti keveredést, uniót, kompromisszumot jelentheti. 

  A lilának és a fehérnek pedig emellett más üzenete is lehet, hiszen Kamala Harris az első női alelnök a Fehér Házban. Ahogy Lakatos Márk is elmondja a szüfrazsettek is ezeket az árnyalatokat választották az üzenetük képviselésére. 

  A lilának a különböző árnyalatait láthattuk, amit ne felejtsünk el, hogy a szüfrazsettek, a női egyenjogúsági mozgalmaknak - ami 1913-ban alakult Amerikában -  az egyik jellegzetes színe volt. ... Másrészt viselték a fehéret is … a fehér a másik színe a szüffrezsatetteknek és a tisztaságnak. 

 • Index-Bernie-Hosok-tere-1

  Csütörtökön Joe Biden elnök beiktatására Bernie Sanders szenátor igazi téli öltözékben érkezett. Egy jó meleg télikabátot és hatalmas kesztyűket viselt, de még így is úgy tűnt, hogy fagyoskodik. A róla készült képből el is indultak a mémek, „Cold Bernie” néven: különböző helyekre photoshoppolták őt az emberek. Most viszont olyan külön weboldalt készítettek neki, amelynek köszönhetően gyakorlatilag bárhová eljuttathatjuk, székestül, télikabátostul, kesztyűstül. Akár a lakása elé, vagy a Fidzsi-szigetekre, hogy szegény ne fázzon már annyira.

  Az oldal, amelyet az NYU mesterképző hallgatója, Nick Sawhney készített, meglehetősen egyszerű: egy címet (utca, és házszám kellenek) kell beírni egy szövegmezőbe, és hopp! Bernie Sanders már meg is jelent az adott helyszínen. Mi például most a Hősök teréhez közel teleportáltuk Mr. Sanderst.

  A kérdéses honlapot itt találja meg.

 • GettyImages-1198951316
  Fotó: Gotham / Getty Images Hungary

  Gigi Hadik Zayn Malikkal közös gyermeke még szeptemberben született meg. A modell egyébként alaposan dokumentálja az anyaságot a közösségi médiában, viszont arra kényesen ügyel, hogy a baba arca egyik posztban se látszódjon. Most Instagramon tette közzé a gyermek nevét. 

  A kislány neve pedig: Khai.