Orsolya
9 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Te című sorozat főszereplője, Penn Badgley egy interjú során hozta szóba Cardi B-t.

  Éppen arról beszélt, hogy a sorozatbeli karaktere, Joe Goldberg milyen negatív módon használja a közösségi médiát, aztán bevallotta volna, hogy ő maga nem igazán tudja, hogyan kell használni. Ekkor említette meg Cardi B-t, aki szerinte nagyon hitelesen szólítja meg rajongóit a közösségi média felületein. Badgley szavai a rapperhez is eljutottak, aki Twitter-oldalán adott hangot örömének és el sem hitte, hogy a színész tudja, ki ő.

  A poén kedvéért pedig lecserélték Twitter profilképeiket egymás fotójára.

 • Férje, Istenes Bence sajátgyártású műsorában hangzott el a meghökkentő kijelentés.

  Kedden debütált a YouTube felületén Istenes Bence "IstenEst" névre keresztelt beszélgetős műsorának második évada, melynek első adásában Csobot Adél, Puskás Peti és Marics Peti voltak a vendégek. 

  Az adásban többek között szó esett arról, mi fér bele egy párkapcsolatba, illetve az is témába került, hogy hol van az egészséges határa az ismert emberekkel való fotózkodásnak, celebek révén ugyanis ez mindannyijukat érinti.

  Mi ezt a határt egyébként ott húztuk most meg, hogy ha gyerekekkel vagyunk, akkor nincs fotózkodás. Ami nagyon felidegesít, az az, amikor sunyiban fotóznak

  — kezdte Bence, melyre Adél azonnal reagált.

  Ilyen van a legtöbb! Utálom! Egyszerűen patkányok, nem lehet ezt csinálni! Nem lehet ezt csinálni, mikor ott ül veled szemben és tényleg ezt látod...

  — háborodott fel az X-Faktor mentora, valahol érthetően. Adél később hozzátette, hogy az ilyen szituációkban egyébként meg is szokta jegyezni a fotósoknak, hogy látja őket, és tudja, hogy mit csinálnak.

  Az adás ominózus részletét itt nézheti vissza: 

 • Ráadásul újfent megvillantotta ősz hajfürtjeit is.

  GettyImages-1028431338
  Fotó: Francois G. Durand / Getty Images Hungary

  Továbbra is teljes erőbedobással zajlanak a munkálatok a Szex és New York "And Just Like That" névre keresztelt folytatása körül, így szinte elkerülhetetlen, hogy néha ne szivárogjon ki egy-egy érdekesebb forgatási fotó.

  Legutóbb arról számoltuk be, hogy Sarah Jessica Parker szakított a hajfestékkel, így Bradsaw az ikonikus szőke haja helyett már egy-egy őszebb fürttel fog szerepelni néhány jelentben — de láthattuk már a főszereplőt egy egyenruhás fiatal férfi ölében és egy Mr. Biggel való közös jelenet forgatása közben is.

  A legfrissebb fotókon Parker egy igazán különleges, felettébb csicsás, kétrészes ruhát visel, melyen a vörös, az ezüst és a sötétkék színek dominálnak,

  haját pedig lila és ciklámen virágok tömkelege díszíti. Az 56 éves színésznő ráadásul elég bátor volt ahhoz, hogy szembemenjen a mai "sztenderdekkel" és hirdesse a pozitív testkép fontosságát is.

 • Mint arról az Index is beszámolt, az énekes nemrégiben egy olyan videót töltött fel YouTube-csatornájára, melyben egy sziklán állva, kivont karddal énekli a Himnuszt.

  A videónak meglehetősen vegyes volt a fogadtatása, a hozzászólások között pedig olyannyira elszabadult a pokol, hogy az énekes le is tiltotta a kommentelés lehetőségét. A rosszindulatú kritikákat azonban nem hagyta szó nélkül, Instagram-oldalán reflektált rájuk.

  Ha értelmes és átgondolt kritikákat láttam volna, hagynám a komment lehetőségét. A vitában is hiszek, ott ahol van kultúrája. De:

  Miért kéne végig hallgatnom, hogy hogyan fuldoklik néhany ember a sajat hányásában, ha ki lehet kapcsolni?! Tegyenek ők is így hogyha az én munkám nem tetszik. De engem senki ne kötelezzen semmire. Értem én, hogy ez a mai frusztrált emberek sportja, de mocskolódjanak ott, ahol annak helyet adnak. Például a kurváik ágyában, de ne az én munkáim alatt!

  — írta a posztban Varga Viktor.