Tekla
5 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hatalmas a dömping, erre tett most rá egy lapáttal a modell is. Ugye két nap alatt összejött 139 ezer szavazat. Itt összegeztünk minden fontos információt a bejött adatokról. Röviden: 

  Itt minden fontos infót összeszedtünk, de most jött a hír, hogy Mihalik Enikő leadta a szavazatát, és ezzel együtt fel is teszi a kérdést, hogy 

  Remélem megy mindenki leadni a voksát!

  mihalikenikő.png
  Fotó: Mihalik Enikő / instagram

   (Instagram)

 • Különleges videóval jelentkezett a Papifrankó stábja. Hodász atya és társai egy AWS-dalt dolgoztak fel, a zenekar februárban elhunyt frontemberére emlékezve.

  Képernyőkép 2021-09-23 144652.png
  Fotó: YouTube

  Örssel személyes jóbarátságban voltunk, és ezt a videót neki, utólag, mint ajándékot szeretnénk ajánlani 

  – mondta a YouTube-csatornájára feltöltött kisfilm elején Hodász atya, aki stábjával a Lelket vennék című dalt választotta.

  Teljesen amatőr feldolgozás lesz, tehát ne várjatok el sokat, inkább a szívünk van benne, mint a technikai tudásunk. De azt hiszem, hogy ebben az esetben a szív fontosabb

  – tette hozzá.

  Íme a feldolgozás:

   Az eredeti verziót pedig itt találja:

 • Linda Evangelista a kilencvenes évek egyik leghíresebb és legkeresettebb szupermodellje volt, akit világszerte elismertek a számtalan kampányt, kifutót, Vogue címlapot és egy ikonikus George Michael-klipet tartalmazó munkájáért Naomi Campbell, Cindy Crawford és Christy Turlington mellett.

  GettyImages-477532114
  Fotó: Jim Spellman / Getty Images Hungary

  Csakhogy társaival ellentétben Evangelistáról az utóbbi években nem sokat lehetett hallani, pár órával ezelőtt azonban megtörte a csendet az Instagram-oldalán.

  Az 56 éves Evangelista egy érzelmes poszton keresztül mesélte el, mi is történt vele az elmúlt években, mint kiderült, egy félresikerült zsírleszívás állt a dolgok mögött, mely miatt teste csúnyán eltorzult, érzelmileg és lelkileg pedig teljesen összetört. 

  A műtét teljesen a visszájaként sült el, csökkenés helyett növekedni kezdtek a zsírsejtjeim, melyek miatt végérvényesen eltorzult a testem. Átestem két fájdalmas helyreállítóműtéten is, azonban ezek sem tudtak segíteni, így végül a visszavonulás mellett döntöttem 

  — mesélte a modell, aki most már készen áll rá, hogy nyilvánosság és bíróság elé vigye az ügyet, ugyanis belefáradt abba, hogy rejtőzködve és megszégyenülve kell élnie.

 • Ma már bárki indíthat saját műsort a YouTube-on, és bizony egyre többen vannak, akik ilyesmire vállalkoznak. Most épp Lil Frakk, azaz Babaitisz Jorgosz vetemedett erre, akinek Sávlekötő by Lil Frakk címmel startolt szerdán este a heti sorozata.

  A fiatal rapper, akiről az Index akkor írt először, amikor az egyik számával Gyurcsány Ferencnek üzent, legutóbb Fluor Tomi és Diaz oldalán is feltűnt a Wellhello Csoda, hogy még élünk című dalában, de énekelt már az Origóról, illetve dolgozott Krúbival is. Most viszont egészen más vizekre evez, nem új dalokon töri a fejét, hanem már befutott slágereket boncolgat, méghozzá a terítékre kerülő nóták szerzőivel. 

  Miről is van szó?

  Adott egy dal, amit Lil Frakk a vendégeivel karöltve sávokra bont és elemezget egy stúdióban, hogy megfejtse, mi lehet a szerzemény sikerének titka. A sorozat első részében a Carson Coma Pók című számát szedi darabjaira a zenekar két tagjával, Fekete Giorgio-val és Kun Bálinttal.

  Íme a Pók, még a boncolás előtt:

  Ami a műsorból kiderült: 

  •  általában hogyan születnek a Carson Coma-dalok
  • a Pók születésének körülményei
  • mit szűrnek le a dalszövegből olyanok, akik nem feltétlenül hallották korábban a nótát – bármilyen hihetetlen, volt, aki a koronavírusra tippelt és Győrfi Pált sejtett a háttérben
  • miről szólnak általában a Carson Coma-dalok

  És ami nem derült ki végül:

  • hogy konkrétan mitől is lett felkapott a Pók

  Mindenesetre az lett, a beszélgetés pedig így is hasznos lehet azok számára, akik szeretnék tudni, hogyan építenek fel egy-egy szerzeményt a zenészek, ráadásul magukról a vendégekről is sok új infót kaphatnak a nézők. A laza szakmázás mellett persze a humorfaktor sem marad el, Lil Frakk ezúttal dünnyögős és kommentekből összerakott játékokkal készült.

  Itt tudja megnézni a beszélgetést és meghallgatni ízekre szedve a dalt:  

  A sorozat egyébként előreláthatóan egészen év végéig fut majd, és nem csak a YouTube-on, hanem Spotify-on, Instagramon és TikTok-on is van saját felülete. Lil Frakkot két műsorkészítő osztálytársa, Anna és Máté segíti, illetve egy olyan csapat, amelynek tagjai teljes szívvel hisznek a projektben.

  Hogy a Carson Coma tagjai után a következő részben kiknek a dalát szedik szét majd, egyelőre titok, ám Lil Frakk azért adott némi támpontot, amiből szerinte rá lehet jönni az érkező vendég(ek) kilétére. A kommentszekciót végigpörgetve a háttérben elhelyezett banán miatt volt, aki Krúbira tippelt.