Zelma, Rajmund
7 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nyakunkon a Superbowl, ami az Amerikaiaknak olyan, mint az Európainak a foci EB.

  Ilyenkor a nagy cégek óriási pénzt költenek el a félidei reklámblokkokra úgy, mintha nem lenne holnap. Az év legviccesebb reklámjai is ilyenkor jelennek meg általában. Gondoljunk csak vissza a Stranger Things sheriffjének, David Harbour Tide-reklámjára.

  Vagy ilyenkor várják a film- és mozirajongók az adott év legjobban várt premierjeinek előzeteseit.

  Na, most 2021-ben a Cheetos fogta ezt az effektust és a mámort, majd összegyúrta egyetlen egy eszenciává. Adott két hollywoodi színész, a Barátság extrákkal és a Rossz anyákból ismert Mila Kunis, valamint a férje a Pillangó Hatásból, vagy a Két pasi meg egy kicsi sorozatból is ismert Ashton Kutchert, majd elkezdtek forgatni. Ebből lett egy Kunis féle drámai filmjelenet, ahol a következő hangzik el „Azt hiszed, hogy a hátad mögött ezt tenném veled mindazok után, amin keresztül mentünk?”, majd kérdezi a rendezőtől, hogy „Túl sok?”.

  A Kutcher féle kis reklám előzetesben pedig láthatjuk, hogy valamilyen rejtélyes borítékot bont ki telis tele fotókkal, közben drámai hangulatú aláfestő zene megy a háttérben, majd előkerül a borítékból egy üres Cheetos Crunch Pop Mix zacskó, amire Kutcher csak annyit mond „Tudtam”.

  És akkor ez még elvileg nem is a rendes reklám, hanem csak annak az előzetese!

  Úgy tűnik 2021-ben már ott tart a reklámszakma, hogy már a reklámoknak is gyártanak előzeteseket, ezzel is befolyásolva a vevőket, hogy várják a folytatását vagy a befejezését az adott reklámnak.

  A teljes reklámot majd a február 7-én a Superbowl félidejében lehet majd megtekinteni, amiben már a 2 sztár valószínűleg együtt is láthatóak lesznek.

   A Mila Kunis reklám előzetes, itt megtekinthető:

   Az Ashton Kutcher féle reklám előzetes pedig, itt tekinthető meg:

 • Koronavírussal fertőződött meg Srí Lanka egészségügyi minisztere, Pavithra Wanniarachchi, aki korábban azt állította, hogy egy növényi alapanyagokból készült szirup meggátolhatja a megbetegedést – írja a BBC

  A tárcavezetőt péntek pozitív covid-tesztet produkált az egészségügyi minisztérium jelentése szerint. 

  Wanniarachchi korábban egy olyan szirupot ajánlott az emberek figyelmébe, amelyet egy sámán készített, és amely állítása szerint élethosszig tartó immunitást nyújtott a vírus ellen. 

  Az egészségügyi miniszter azonban nemcsak reklámozta a mágikus főzetet, hanem maga is ivott abból.  Pár nappal ezelőtt egy kollégája – aki ugyancsak ivott a készítményből – szintén pozitív covid-tesztet produkált. 

  A sámán, aki a kotyvalékot előállította, annyit árult el a szirupról, hogy többek közt szerencsdiót és mézet tartalmaz a készítmény, valamint azt is elmondta, hogy 

  a receptjét egy látomás során kapta meg egy istenségtől.

  Srí Lanka doktorai igyekeznek cáfolni azt, hogy a főzet működne, a jelentések szerint azonban ennek ellenére emberek ezrei utaztak el a sámán falujába, hogy ihassanak a főzetből. 

  Srí Lanka egyébként a mai napon engedélyezte az AstraZeneca vakcinájának felhasználását és a jövő héten már meg is érkeznek az első szállítmányok az oltóanyagból.

  Remélhetőleg azok hatásosabbak lesznek a sámáni főzetnél. 

  Srí Lanka  mellett egyébként több országban is reklámoztak már efféle szereket.  Madagaszkár elnöke, Andry Rajoelina azt állította tavaly tavasszal egy gyógyteáról, hogy az képes megvédeni az embereket a vírustól és egy alkalommal ebből osztogatott is a főváros nyomornegyedében élő embereknek. 

  Türkmenisztán vezetője ehhez hasonlóan mondta azt tavaly decemberben, hogy megtalálta a járvány visszaszorításának a kulcsát.

 • A színész a Négy esküvő és egy temetés című filmmel robbant be a 90-es évek közepén a köztudatba, amivel Golden Globe-díjat is nyert, majd ezt követően olyan mozikban láthattuk őt, mint a Sztárom a párom (amiért Golden Globe-díjra jelölték), az Igazából szerelem – valószínűleg ezekre a filmekre utalva jelentette ki a színész azt, hogy már nem neki valók ezek a jó- és szépfiús szerepek.

  Közel sem kell félteni Grantet, hiszen mostanában olyan sikeres filmekben és sorozatokban láthattuk, mint a Florence, a tökéletlen hang, amiért szintén Golden Globe-ra jelölték, vagy az Úriemberek, illetve a Tudhattad volna című, HBO által kiadott sikersorozatban is főszerepet alakított. A Deadline ennek a sorozatnak a kapcsán készített interjút a színésszel, és itt hangzott el az a kérdés, hogy fog-e még romantikus komédiát forgatni a színész. Grant a megszokott humorával így válaszolt:

  Nem kell attól félnetek, hogy romantikus komédiát forgatnék, ugyanis túlságosan öreg és rusnya vagyok már hozzá. Nem fogok többé ilyenben szerepelni.

  Hugh Grant
  Fotó: Andreas Rentz / Getty Images Hungary

  Kíváncsian várjuk, hogy milyen komolyabb szerepekben láthatjuk majd a színészt a jövőben, és várjuk a pillanatot, hogy sikerüljön egy Oscar-jelölést vagy -díjat is besöpörnie.

  (Forrás: Deadline)

 • Egy bukaresti étteremben bulizott a helyi rendőrfőkapitány-helyettes, ráadásul egy olyan ember társaságában, akinek éppen karanténban kellett volna lennie – írja a foter.ro. 

  A lap szerint a bukaresti Hanul lui Manuc nevű étteremben 27 ember bulizott péntek este, amikor a rendőrök rajtaütöttek az illegális rendezvényen.

  Vélhetően eléggé meglepődtek akkor, amikor a partizók közt ott találták egyik főnöküket, a bukaresti rendőrfőkapitány-helyettes vezetőjét is. 

  Ezenfelül egy olyan személy is volt az érintettek közt, akinek karanténban kellett volna tartózkodnia.

  Méghozzá nem is Bukarestben, hanem az attól Keletre található Călărași megyében.

  A bulira ráadásul mindössze két nappal azelőtt került sor, hogy enyhítettek volna a korlátozásokon Romániában. Bár egy ekkora parti vélhetően hétfőtől kezdve sem lenne megengedett, de legalább az étterem addigra már legálisan lett volna nyitva. 

  A rendőrök a vendégeket összesen 17 500 lejes, a vendéglőst pedig 5000 lejes pénzbírsággal sújtották, a rendőrfőkapitány-helyettes ellen pedig vizsgálatot indítottak.

  Képünk illusztráció
  Képünk illusztráció