Emma
5 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Palóc Videotéka formáció Youtube csatornjára töltötték fel azt a videót, amiben megfilmesítettek egy modernizált magyar népmesét. A történetben kifigurázzák az infleunszereket és az unokázós csalókat, valamint a pedagógusok helyzete is terítékre kerül. De olyan klasszikus figurák is megjelennek, mint a szegény ember, a becsületes legfiatalabb fiú vagy az ördög.  

  Már a kezdő képsorokon is érződik a korszerűsítést, ugyanis a klasszikus Magyar népmesék zenéje csendül fel egy kis elektronikus zenével megspékelve:

 • Ey-DAghVEAAf7bd.png
  Fotó: twitter / TheRealKeean

  William Amos kanadai törvényhozó sétált be egy videókonferenciába úgy, ahogy a világra jött. A pandémiai miatt ők is otthonról dolgoznak, így történt a baleset. 

  Amos az eset után azonnal bocsánatot kért: 

  Nagyon szerencsétlen volt ez az eset. Véletlenül bekapcsolt a videó, amikor munkaruhába öltöztem át futás után. Szeretnék bocsánatot kérni a kollégáimtól a Képviselőházban, ezért az akaratlan balesetért. Nyilvánvaló, hogy ez nagy hiba volt, de nem fog többet előfordulni. 

  Szerencsére, mivel Amos nem beszélt a hívásban, a nyilvánosság nem láthatta az incidenst. Kollégái is megvédték, mivel őszintén megilletődött, mikor rájött, hogy mi történt. Majd felszólítottak mindenkit, hogy legyenek sokkal elővigyázatosabbak, ha kamera és mikrofon van a közelben. 

   (via: HuffPost)

 • GettyImages-876405740
  Fotó: Neilson Barnard / Getty Images Hungary

  Demi Lovatonak nem tetszett, amit a joghurtozóban látott ezért hangot adott az aggodalmainak a közösségi médiában: 

  Iszonyatosan nehéznek tartom a joghurt vásárlást a The Bigg Chillben. El kell haladnod egy csomó cukormentes/egyéb diétás termék előtt, mielőtt odaérnél a kasszához. Csináljátok jobban, légyszi. 

  Majd egy külön hashtaget is elindított:  #DietCultureVultures, amit magyarra nagyjából úgy lehetne fordítani, hogy diéta kultúra keselyűk, ezzel valószínűleg arra utal, hogy a cégek a fogyokúrázókon keresztül próbálnak nyerészkedni. A cég is megszólalt az ügyben és személyesen üzentek az énekesnőnek, amiben elmagyarázták, hogy ez nem csak a diétázóknak szól, de többek között a cukorbetegeknek, lisztérzékenyeknek és vegánoknak is. 

  A kifogás nem hatotta meg Lovatot, továbbra is kötötte az ebet a karóhoz, hogy ez nagyon sértő azokra nézve, akiknek étkezési zavaraik vannak. 

  Nehéz az élet, ha az ember lánya csak egy kis fagyasztott joghurtot szeretne enni, na. 

  (via: Just Jared)

 • Még mindig tart a per Amber Heard és Johnny Depp között. A váláson már rég túl vannak, most azt kell eldönteni a bíróságnak, hogy Heard állításai igazak-e, hogy Depp tényleg bántalmazta-e volt feleségét. A színész a kezdetek óta azzal védekezik, hogy Heard össze-vissza hazudozik. Most megint kiadtak egy nyilatkozatot ezzel kapcsolatban. Az újdonság az üggyel kapcsolatban az, hogy anno a helyszínre kiérkező rendőrökön lévő testkamera rögzített mindent. A helyszínt és a Heard által elmondott állapotokat is. Az ügyvédek szerint a felvételen látottak nem tükrözik a színésznő által elmondottakat. Ezt felhasználva akarják megnyerni az ügyet, hogy Deppet ne ítéljék bűnösnek bántalmazásért.

  A nyilatkozat így szól:

  Amber Heard és barátai úgy írták le a házat, mint egy kaotikus és romokban heverő bűncselekmény helyszínét. De a rendőrség által frissen kiadott testkamera-felvételek szerint a penthouse szinte sértetlen állapotban volt. Tehát a vallomásuk egy gigantikus nagy hazugság.

  Hát a bíró majd eldönti.

  (Perezhilton)